ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE OP EEN BOOT

Organiseer met de Z8 partyboot een origineel personeelsuitje op het water. 

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een origineel bedrijfsuitje? Wat dacht je van een evenement op een boot? In veel gevallen gaan bedrijfsuitjes samen met het vieren van een mijlpaal, een jubileum of een afscheid. En zo zijn er nog talloze aanleidingen denkbaar waarom u een personeelsuitje zou kunnen organiseren. Wat de reden van uw bijeenkomst mag zijn, wij zorgen ervoor dat de invulling van uw feestje naadloos aansluit bij uw wensen, de eventuele doelstellingen en uiteraard uw beschikbare budget. En één ding is zeker: een personeelsuitje op het water zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar nog lang over zal worden nagepraat.

Bel nu de partyboot
origineel bedrijfsuitje partyboot

ORGANISEER EEN ORIGINEEL PERSONEELSUITJE OP EEN BOOT

De Z8 partyboot is de ideale locatie voor een origineel personeelsuitje op een boot. Naast een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje, bieden wij ook diverse arrangementen aan zoals het varen met een snelle RIB (speedboot). Wij verzorgen dit exclusieve uitje op het water vanaf de Partyboot. Uiteraard zal de RIB bestuurd worden door een ervaren kapitein en krijgt u een reddingsvest en veiligheidsbril om spectaculair te gaan varen over het water. De RIB maakt uw bedrijfsuitje op het water helemaal compleet.

Bedrijfsuitje met een rib partyboot partyschip

BEDRIJFSUITJE MET ALLE GEWENSTE FACILITEITEN AAN BOORD

De Z8 is de varende event locatie voor een uniek en origineel bedrijfsuitje. Op de boot worden dezelfde faciliteiten geboden als op een vaste locatie. Wilt u bijvoorbeeld een speech houden op onze partyboot, een dj inhuren voor live muziek of uitgebreid dineren tijdens een walking dinner? Bij ons kan het allemaal. Onze boot is uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Vanzelfsprekend hoort hier klimaatbeheersing bij. Dus wanneer u uw personeelsuitje ook wilt plannen, bij ons kan het altijd. En het leuke is dat u tijdens de rondvaart continu wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht. Vraag naar de mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje op het water.

Partyboot-wilt-u-zelf-gebeld-worden
Lengte38,40 mAantal passagiers50 t/m 175
Breedte6,85 m
Snelheid19 km/hPrijs vanaf€ 2.750
Personeelsuitje op een boot

HET LEUKSTE EN MEEST ORIGINELE PERSONEELSUITJE OP HET WATER

Voor een uniek personeelsuitje op het water ben je bij Z8 partyboot aan het juiste adres. Onze Z8 is niet zomaar een partyboot. De boot vaart elektrisch, is ontzettend stil en bijzonder schoon. Daarnaast is de Z8 zeer mooi. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Dat zit bij onze varende evenementenlocatie wel goed. De partyboot is werkelijk tot in de kleinste details uniek te noemen. Niet voor niets mogen wij ons de meest luxueuze varende evenementenlocatie van het land noemen.

VERRAS UW MEDEWERKERS MET EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE

Wilt u uw medewerkers iets teruggeven na een jaar hard werken? Trakteer uw medewerkers dan op het meest originele en unieke bedrijfsuitje op het water. De boot is erg geschikt voor grotere groepen en aan alle voorzieningen is gedacht. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk diner of een borrel om het jaar in stijl af te sluiten. De Z8 is namelijk geschikt bij alle weersomstandigheden.

Vraag naar alle mogelijkheden en wij helpen u graag het meest originele personeelsuitje te organiseren.


GENIETEN OP NIVEAU

Met dank aan de Z8 heeft u een uniek bedrijfsuitje waarbij uw gasten worden voorzien van een indrukwekkend en wisselend panorama. In principe varen wij door de Biesbosch, wat één van de mooiste natuurreservaten van ons land is, maar u kunt ook met onze partyboot naar Dordrecht of Rotterdam. De mogelijkheden zijn legio. Ook komen wij graag tegemoet aan eventuele speciale wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw personeelsuitje op een boot? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast een uniek personeelsuitje is de Z8 Partyboot ook erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Of te boeken voor een rondvaart door de Biesbosch. Bekijk alle mogelijkheden.

Partyboot-contactformulier