BEDRIJFSUITJE OP EEN PARTYSCHIP

Origineel personeelsuitje op het water

In veel gevallen gaan bedrijfsuitjes samen met het vieren van een mijlpaal, een jubileum of een afscheid. En zo zijn er nog talloze aanleidingen denkbaar waarom u een bedrijfsuitje zou kunnen organiseren. Wat de reden van uw bijeenkomst mag zijn, wij zorgen ervoor dat de invulling van uw feestje naadloos aansluit bij uw wensen, de eventuele doelstellingen en uiteraard uw beschikbare budget. En één ding is zeker: het wordt een uitstapje waar uw gasten enorm van zullen genieten en nog lang over zullen napraten.

Bel nu de partyboot
bedrijfsuitje partyboot

LEUKE ARRANGEMENTEN TIJDENS HET PERSONEELSUITJE

Naast een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje, bieden wij ook diverse arrangementen aan zoals het varen met een snelle RIB (speedboot). Wij verzorgen dit exclusieve uitje op het water vanaf de Partyboot. Uiteraard zal de RIB bestuurd worden door een ervaren kapitein en krijgt u een reddingsvest en veiligheidsbril om spectaculair te gaan varen over het water.

Bedrijfsuitje met een rib partyboot partyschip

BEDRIJFSUITJE MET ALLE GEWENSTE FACILITEITEN AAN BOORD

De Z8 mag dan een varende event locatie zijn, wij hebben dezelfde faciliteiten als vaste locaties. Wilt u bijvoorbeeld een speech houden op onze partyboot, een dj inhuren voor live muziek of uitgebreid dineren tijdens een walking dinner? Bij ons kan het allemaal. Onze boot is uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Vanzelfsprekend hoort hier klimaatbeheersing bij. Dus wanneer u uw bedrijfsuitje ook wilt plannen, bij ons kan het altijd. En het leuke is dat u tijdens de rondvaart continu wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht.

Partyboot-wilt-u-zelf-gebeld-worden
Lengte38,40 mAantal passagiers50 t/m 175
Breedte6,85 m
Snelheid19 km/hPrijs vanaf€ 2.750
bedrijfsuitje partyboot

HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE OP HET WATER

Onze Z8 is niet zomaar een partyboot. De boot vaart elektrisch, is ontzettend stil en bijzonder schoon. Daarnaast is de Z8 zeer mooi. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Dat zit bij onze varende evenementenlocatie wel goed. De partyboot is werkelijk tot in de kleinste details uniek te noemen. Niet voor niets mogen wij ons de meest luxueuze varende evenementenlocatie van het land noemen.


GENIETEN OP NIVEAU

Met dank aan de Z8 heeft u een personeelsuitje waarbij uw gasten worden voorzien van een indrukwekkend en wisselend panorama. In principe varen wij door de Biesbosch, wat één van de mooiste natuurreservaten van ons land is, maar u kunt ook met onze partyboot naar Dordrecht of Rotterdam. De mogelijkheden zijn legio. Ook komen wij graag tegemoet aan eventuele speciale wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw teamuitje? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Partyboot-contactformulier