Bedrijfsevenement organiseren?

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsevenement? Ook voor een business event met catering of bedrijfsfeest is alles mogelijk aan boord van ons partyschip. De Z8 partyboot is erg geschikt voor zakelijke activiteiten met klanten of relaties. De verzorgde catering maakt de boottocht helemaal compleet. De catering bestaat onder andere uit een broodjeslunch, maar onze koks kunnen ook zorgen voor luxe buffetten en hapjes of voor een walking dinner met live cooking. Wij bespreken het liefst samen met u uw wensen en denken met u mee als u nog niet precies weet wat u wilt. Samen komen we er altijd uit!

Bel nu de partyboot
Zakelijk evenement organiseren

MEER DAN 50 JAAR ERVARING MET ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen op het water en maken van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring. Op zoek naar een duurzame vergaderlocatie? De Z8 is 100% elektrisch waardoor u heerlijk schoon en in stilte kunt varen. Na afloop zult u samen met uw gasten nog lang nagenieten van deze unieke beleving op dit stijlvolle partyschip. Boek nu de meest unieke locatie voor uw bedrijfsevent.

Bel nu de partyboot
zakelijke evenementen organisatie

PARTYCATERINGVOOR BEDRIJFSEVENEMENTEN OP UNIEKE LOCATIE

Geen enkel feest is compleet zonder kwalitatieve hapjes en koele drankjes. Zeker bij een bedrijfsevenement op een unieke locatie verwacht u kwalitatieve catering die aan alle verwachtingen voldoen. Wij bereiden zelf alle soorten borrelhapjes die u wenst voor uw feest, zowel warm als koud. Wij serveren bijvoorbeeld vers gesneden ossenworst, grillworst en kaas. Of kies voor oesters of huisgemaakte lollyhapjes. Lekkere, ouderwetse bittergarnituur met onder andere bourgondische bitterballen is ook mogelijk. Onze sommelier kan de perfecte wijn-spijs combinatie samenstellen. Als u één bepaalde wijn wil schenken of juist een groot assortiment aan wil bieden, kan dat ook. Hiervoor beschikt Homemade over een brede selectie wijnen.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden

ZAKELIJKE ACTIVITEITEN

Wilt u tijdens uw bedrijfsevenement ook zakelijke activiteiten organiseren? Er is van alles mogelijk op de Z8 partyboot! Zo is de boot erg geschikt als unieke vergaderlocatie waar u op een duurzame manier kunt vergaderen met collega’s of klanten. Wij organiseren zakelijke evenementen van Amsterdam tot Rotterdam waarbij we verschillende opstapplaatsen hebben. Wat is er leuker dan te vergaderen met het uitzicht op de skyline van Rotterdam of de grachten in Amsterdam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsevenement met catering

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen over hoe we samen met u het perfecte business event kunnen organiseren. Wij zullen dan zorgen voor een uniek concept, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

Stap aan boord van de Z8 en organiseer het bedrijfsevenement op een unieke locatie dat iedereen zal verbazen!

partyboot contactinformatie