BUSINESS EVENT MET CATERING

Ook voor een business event met catering of bedrijfsfeest is alles mogelijk aan boord van ons partyschip. Met daarbij voor ieder wat wils. Zo kan de catering bestaan uit een broodjeslunch, maar onze koks kunnen ook zorgen voor luxe buffetten en hapjes of voor een walking dinner met live cooking. Wij bespreken het liefst samen met u uw wensen en denken met u mee als u nog niet precies weet wat u wilt. Samen komen we er altijd uit!

Bel nu de partyboot
BUSINESS EVENT MET CATERING

MEER DAN 50 JAAR ERVARING MET BUSINESS EVENT MET CATERING

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van evenementen op het water en maken van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring. Na afloop zult u samen met uw gasten nog lang nagenieten van deze unieke beleving op dit stijlvolle partyschip.

Bel nu de partyboot
BUSINESS EVENT MET CATERING partyboot

PARTYCATERINGBUSINESS EVENT MET CATERING

Geen enkel feest is compleet zonder kwalitatieve hapjes en koele drankjes. Wij bereiden zelf alle soorten borrelhapjes die u wenst voor uw feest, zowel warm als koud. Wij serveren bijvoorbeeld vers gesneden ossenworst, grillworst en kaas. Of kies voor oesters of huisgemaakte lollyhapjes. Lekkere, ouderwetse bittergarnituur met onder andere bourgondische bitterballen is ook mogelijk. Onze sommelier kan de perfecte wijn-spijs combinatie samenstellen. Als u één bepaalde wijn wil schenken of juist een groot assortiment aan wil bieden, kan dat ook. Hiervoor beschikt Homemade over een brede selectie wijnen.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden

WALKING DINNER 

Een walking dinner is de ideale manier om uw gasten te verwennen met een heerlijk culinair diner, terwijl de informele sfeer van het evenement intact blijft. U en uw gasten hebben tegelijkertijd de gelegenheid tot netwerken en klantcontact momenten. De mogelijkheden en culinaire keuzes zijn eindeloos, waardoor wij het walking dinner perfect laten aansluiten op uw wensen.

business event WALKING DINNER

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen over hoe we samen met u het perfecte business event kunnen organiseren. Wij zullen dan zorgen voor een uniek concept, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

Stap aan boord van de Z8 en organiseer het business event dat iedereen zal verbazen!

partyboot contactinformatie