BUSINESS EVENT

De Z8 Nederlands nieuwste, duurzaamste en tevens verfrissende eventlocatie is nu beschikbaar voor al uw business events. De mogelijkheden zijn eindeloos!

BUSINESS EVENT MET EEN SPECIAAL TINTJE

Uw zakelijk evenement een speciaal tintje geven? Organiseer uw bedrijfsevenement eens op het water! Een varend bedrijfsevenement met uitzicht over het water zorgt voor een unieke ervaring voor u en uw gasten.

DE Z8 IS DE VARENDE LOCATIE VOOR IEDER BUSINESS EVENT

Of het nu gaat om een spetterend bedrijfsfeest, relatiedag, (product)presentatie, brainstormsessie of netwerkborrel, de Z8 past zich naadloos aan uw wensen aan. Bovendien beschikt de Z8 over de nieuwste snufjes op het gebied van audiovisuele middelen.

De Z8 is het meest duurzame schip van Nederland.  Dit unieke schip is volledig elektrisch aangedreven en van alle gemakken voorzien. Met een lengte van 38 meter en 200m2 oppervlakte biedt dit schip plaats aan 50 tot 1745 gasten. Stijlvol ingericht biedt dit schip de perfecte plek om ieder business event op te organiseren. Met grote raampartijen en diverse panorama terrassen met altijd schitterend uitzicht, worden business events een gegarandeerd succes.

WIJ PASSEN ONS AAN UW WENSEN AAN

Voor alle ieder business event, groot of klein is een geschikte opstelling te maken.
Aankleding, catering, techniek, entertainment, audiovisuele middelen, de mogelijkheden hiervan zijn eindeloos en het creatieve team van de Z8 maakt met een plezier een uniek programma dat aan uw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft.

De Z8 is o.a. bijzonder geschikt voor:

Bedrijfspresentaties
Bedrijfsfeesten
Productpresentaties
Bedrijfsuitjes
Congressen

Natuurlijk is ook mogelijk om ons schip als partyboot in te zetten voor feesten, diners en bruiloften en partijen.