Z8 PARTYBOOT ALS CONGRESLOCATIE

Bent u op zoek naar een unieke congreslocatie? De Z8 partyboot is de ideale locatie voor het organiseren van een congres of ander zakelijk evenement. Tegenwoordig begint een congres met een toffe en bijzondere congreslocatie. Dit kan een vaste locatie zijn, maar heeft u weleens gedacht aan een varend congres? Een geschikte congres locatie draait om inspiratie, beleving en interactie. Hier draagt de Z8 zeker aan bij!

VERGADEREN OP HET WATER?

Heeft u altijd al een willen vergaderen op het water? Beleef de vergadering op een unieke manier door een boot te huren. Door te kiezen voor een varende congreslocatie zorgt dit meteen voor een energieke en dynamische sfeer. En omdat de boot alleen toegankelijk is voor uw eigen deelnemers, is privacy gegarandeerd. Het steeds wisselende uitzicht zorgt ervoor dat uw gasten zich geen moment hoeven te vervelen. En wilt u even de benen strekken op het vaste land, dan kunnen we op verschillende plekken aanmeren. Wij zijn erg flexibel en spelen graag in op uw wensen.

BIJZONDERE CONGRESLOCATIE VAN ALLE LUXE VOORZIEN

De Z8 is Nederlands nieuwste partyboot en een bijzondere locatie voor uw vergadering, training of congres. En we mogen met recht zeggen dat het tevens het meest luxueuze schip van ons land is. De boot is van alle gemakken voorzien, zowel voor particuliere als bedrijfsmatige events. Heeft u bijvoorbeeld een flipover, een beamer of een geluidsinstallatie nodig? Bij de Z8 is alles al aan boord. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de inhoud van uw congres.

VOLOP GENIETEN MET DE Z8 ALS CONGRESLOCATIE

In principe vaart de Z8 door de Biesbosch; één van de mooiste natuurgebieden van ons land. Het bijzondere aan de Biesbosch is dat het één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa is. Concreet houdt dit in dat u tijdens uw congres zowel eb als vloed kunt meemaken. Ook herbergt het talloze dieren. Tijdens de tocht kunt u zomaar oog in oog staan met een bever, een ijsvogel of een visarend. Ook worden er weleens zeehonden gespot. Heeft u meer affiniteit met de stad? Het is ook mogelijk om met de partyboot richting Rotterdam of Dordrecht te varen.

Duurzaam vergaderen?

Bent u op zoek naar een duurzame congreslocatie? Veel bedrijven vinden duurzaamheid steeds belangrijker worden. Waarom dan ook niet duurzaam vergaderen? Maar wat maakt de Z8 een duurzame vergaderlocatie? De boot is 100% elektrisch en daarnaast muisstil. Erg geschikt om in alle rust te kunnen vergaderen. Een volledige middag met lunch en borrel behoort tot de mogelijkheden. Maak een afspraak om al jouw wensen te bespreken.