CONGRESLOCATIE OP EEN PARTYBOOT

Het organiseren van congressen is in de loop der tijd aardig veranderd. Waar het vroeger vooral ging om de overdracht van informatie, draait het nu veelal om inspiratie, beleving en interactie. Dit betekent dat u er echt niet meer mee wegkomt om uw congres plaats te laten vinden in een stoffige vergaderruimte van een hotel of in een inspiratieloze bedrijfskantine. Tegenwoordig begint een congres met een toffe congreslocatie. Dit kan een vaste locatie zijn, maar heeft u weleens gedacht aan een varend congres?

CONGRESLOCATIE MET EEN INTERACTIEVE SETTING

Door te kiezen voor een varende locatielocatie zorgt dit meteen voor een energieke en dynamische sfeer. En omdat de boot alleen toegankelijk is voor uw eigen deelnemers, is privacy gegarandeerd. Het steeds wisselende uitzicht zorgt ervoor dat uw gasten zich geen moment hoeven te vervelen. En wilt u even de benen strekken op het vaste land, dan kunnen we op verschillende plekken aanmeren. Wij zijn erg flexibel en spelen graag in op uw wensen.

CONGRESLOCATIE VAN ALLE LUXE VOORZIEN

De Z8 is Nederlands nieuwste partyboot. En we mogen met recht zeggen dat het tevens het meest luxueuze schip van ons land is. De boot is van alle gemakken voorzien, zowel voor particuliere als bedrijfsmatige events. Heeft u bijvoorbeeld een flipover, een beamer of een geluidsinstallatie nodig? Bij de Z8 is alles al aan boord. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de inhoud van uw congres.

VOLOP GENIETEN MET DE Z8 ALS CONGRESLOCATIE

In principe vaart de Z8 door de Biesbosch; één van de mooiste natuurgebieden van ons land. Het bijzondere aan de Biesbosch is dat het één van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa is. Concreet houdt dit in dat u tijdens uw congres zowel eb als vloed kunt meemaken. Ook herbergt het talloze dieren. Tijdens de tocht kunt u zomaar oog in oog staan met een bever, een ijsvogel of een visarend. Ook worden er weleens zeehonden gespot. Heeft u meer affiniteit met de stad? Het is ook mogelijk om met de partyboot richting Rotterdam of Dordrecht te varen.