DINEREN OP EEN BOOT

Wilt u graag een unieke ervaring en dineren op een boot? De Z8 is Nederlands nieuwste en duurzaamste partyschip en nu ook beschikbaar voor varende diners met uw familie, vrienden of relaties. Wij organiseren graag dit originele diner voor u. Vraag naar de mogelijkheden.

Bel nu de partyboot


partyboot contactinformatie

DINEREN OP DE Z8, DE MEEST DUURZAME PARTYBOOT VAN NEDERLAND

Heeft u iets te vieren? Denk dan ook eens aan dineren aan boord van de Z8. Een varend diner met uitzicht over het water zorgt voor een unieke ervaring voor u en uw gasten.
Een heerlijk uitgeserveerd diner terwijl u uitkijkt over de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch, of de skyline van Rotterdam. Het kan allemaal op deze varende eventlocatie.

De elektrisch aangedreven Z8 is stijlvol ingericht van alle gemakken voorzien. Met grote raampartijen, een panoramadek en diverse terrassen kunt u dineren met spectaculair uitzicht over de prachtige natuur van de Biesbosch of de skyline van Rotterdam.


GENIET VAN EEN BOOTTOCHT MET ETEN

Wilt u graag genieten van een boottocht waarbij heerlijk eten wordt geserveerd? Laat u verrassen door de mogelijkheden op de Z8! Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 150 gasten, maar ook voor intiem dineren met wat minder mensen kunt u bij ons terecht. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en er is voor elk diner, groot of klein, een geschikte opstelling te maken.

Naast dineren met grote en kleine gezelschappen kunt u ook terecht op de Z8 voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten en bruiloften en partijen. Ook voor alle mogelijke business events is ons schip uitermate geschikt.

Bel nu de partyboot

CATERING VOOR UW DINER

Van een walking dinner met live cooking, uitgebreid dinerbuffet tot een gezellige barbecue, de mogelijkheden zijn eindeloos aan boord van partyschip de Z8. We kunnen dit geheel invullen naar uw wensen. Kortom; dineren zoals u het wilt!

Onze koks werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een unieke combinatie van smaken waardoor de smaak altijd meer is dan u verwacht. Wij zorgen voor een diner dat geheel afgestemd is op uw wensen. Samen met onze ervaren koks en bedienend personeel maakt partyschip de Z8 er een onvergetelijke avond van!


RONDVAART DOOR DE BIESBOSCH MET ETEN

Verras vrienden of familie met een diner op een unieke locatie. De Z8 partyboot maakt het mogelijk om een rondvaart door de Biesbosch met eten te organiseren. Tijdens het diner geniet je van dit prachtige natuurgebied met een uitgestrekt meer en mooie bebossing. Misschien heeft u geluk en spot u een bever of ree tijdens het eten.

Dieetwensen | rondvaart met eten

Een rondvaart met eten op onze partyboot is leuk voor iedereen! Steeds vaker krijgen we te maken met verschillende dieetwensen van onze gasten. We krijgen dan de vraag of we rekening kunnen houden met hun vegetarische dieetwens of met hun intolerantie voor lactose en/of gluten. Omdat onze koks uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten werken, kunnen we in de meeste gevallen voldoen aan uw dieetwensen. Zo kunt u iedereen uitnodigen om bij ons te dineren. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zullen alles in het werkstellen om ook aan speciale wensen te kunnen voldoen.


Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen over dineren op de Z8, de meest duurzame, elektrische aangedreven partyboot van Nederland . Wij zullen dan zorgen voor een uniek concept, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

Stap aan boord van de Z8 en organiseer een diner waar uw gasten nog lang over na zullen praten!


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot