UNIEKE EVENEMENTEN LOCATIE


Een geslaagde bijeenkomst begint met een geschikte evenementenlocatie. De keuze van de juiste inspirerende evenementenlocatie is cruciaal voor het verloop van het hele event. Wie op zoek is naar een echt unieke locatie voor een feest of zakelijk gebeuren is bij ons helemaal aan het juiste adres. De Z8 is het nieuwste en meest duurzame partyboot van ons land. Terwijl u gezellig bijpraat met uw gasten kunt u ondertussen genieten van het geluid van het kabbelende water en de steeds veranderende omgeving.


UNIEKE FEESTLOCATIE VOOR ONVERGETELIJKE MOMENTEN


Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie voor een verjaardag of bruiloft? Een event aan boord van de Z8 biedt vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende locaties waarop uw gasten kunnen op- en afstappen. Boek de Z8 als unieke feestlocatie in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. En is iedereen eenmaal aan boord, dan is er niets wat uw bijeenkomst nog kan onderbreken. Daarnaast is het decor intiem en gezellig. Kortom: het is de meest unieke evenementenlocatie waar het uw gasten nergens aan zal ontbreken.


JARENLANGE ERVARING

Al meerdere decennia organiseren wij rondvaarten door één van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is; Nationaal Park de Biesbosch. Tijdens de tocht met de partyboot Z8 kunt u zomaar een bever, vos of ree tegenkomen. Maar ook zonder uitzicht op deze bijzondere dieren is een tocht met de Z8 zeker de moeite waard. De partyboot beschikt over alle faciliteiten en luxe die u van een vooraanstaande en unieke evenementenlocatie mag verwachten, zoals een keuken waarin culinaire hoogstandjes eerder regel dan uitzondering zijn.


Zakelijke evenementenlocatie

Onze rondvaarten zijn niet alleen leuk om met vrienden en familie te doen, maar is ook zeer geschikt als zakelijke evenementenlocatie. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook menig bedrijfsuitjes, congressen en relatiedagen mogen verzorgen. De ontspannen setting nodigt al snel uit tot goede gesprekken. En in de gevallen waarbij informatieoverdracht centraal staan, dan zorgt de hoge mate van inspiratie, beleving en interactie ervoor dat deze informatie vele malen beter blijft hangen. Voor ieder gezelschap bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden.


DE Z8 PARTYBOOT ALS UW EVENEMENTENLOCATIE?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen van deze unieke feestlocatie. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Voor een echte bijzondere locatie voor je verjaardag, familiefeest of bruiloft ben je bij de Z8 partyboot aan het juiste adres. Want wat is er meer uniek dan een feestelijke beleving op het water?

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen voor een evenement op deze unieke feestlocatie. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.