BEDRIJFSUITJE

In veel gevallen gaan bedrijfsuitjes samen met het vieren van een mijlpaal, een jubileum of een afscheid. En zo zijn er nog talloze aanleidingen denkbaar waarom u een bedrijfsuitje zou kunnen organiseren. Wat de reden van uw bijeenkomst mag zijn, wij zorgen ervoor dat de invulling van uw feestje naadloos aansluit bij uw wensen, de eventuele doelstellingen en uiteraard uw beschikbare budget. En één ding is zeker: het wordt een uitstapje waar uw gasten enorm van zullen genieten en nog lang over zullen napraten.

BEDRIJFSUITJE MET ALLE GEWENSTE FACILITEITEN AAN BOORD

De Z8 mag dan een varende eventlocatie zijn, wij hebben dezelfde faciliteiten als vaste locaties. Wilt u bijvoorbeeld een speech houden op onze partyboot, een dj inhuren voor live muziek of uitgebreid dineren tijdens een walking dinner? Bij ons kan het allemaal. Onze boot is uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Vanzelfsprekend hoort hier klimaatbeheersing bij. Dus wanneer u uw bedrijfsuitje ook wilt plannen, bij ons kan het altijd. En het leuke is dat u tijdens de rondvaart continu wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht.

HET LEUKSTE BEDRIJFSUITJE OP HET WATER

Onze Z8 is niet zomaar een partyboot. De boot vaart elektrisch, is ontzettend stil en bijzonder schoon. Daarnaast is de Z8 zeer mooi. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Maar dat zit bij onze varende evenementenlocatie wel goed. De partyboot is werkelijk tot in de kleinste details uniek te noemen. Niet voor niets mogen wij ons de meest luxueuze varende evenementenlocatie van het land noemen.

GENIETEN OP NIVEAU

Met dank aan de Z8 heeft u een uitstapje waarbij uw gasten worden voorzien van een indrukwekkend en wisselend panorama. In principe varen wij door de Biesbosch, wat één van de mooiste natuurreservaten van ons land is, maar u kunt ook met onze partyboot naar Dordrecht of Rotterdam. De mogelijkheden zijn legio. Ook komen wij graag tegemoet aan eventuele speciale wensen.

 

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op! Wilt u zelf gebeld worden?


z8-partyschip-233x233px-008b z8-partyschip-466x233px-010b z8-partyschip-466x233px-009b z8-partyschip-233x233px-008b z8-partyschip-233x233px-007b z8-partyschip-233x233px-006b z8-partyschip-233x233px-004b