BUSINESS EVENT

De Z8 Nederlands nieuwste, duurzaamste en tevens verfrissende eventlocatie is nu beschikbaar voor al uw business events. De mogelijkheden zijn eindeloos!

BUSINESS EVENT MET EEN SPECIAAL TINTJE

Uw zakelijk evenement een speciaal tintje geven? Organiseer uw bedrijfsevenement eens op het water! Een varend bedrijfsevenement met uitzicht over het water zorgt voor een unieke ervaring voor u en uw gasten.

DE Z8 IS DE VARENDE LOCATIE VOOR IEDER BUSINESS EVENT

Of het nu gaat om een spetterend bedrijfsfeest, relatiedag, (product)presentatie, brainstormsessie of netwerkborrel, de Z8 past zich naadloos aan uw wensen aan. Bovendien beschikt de Z8 over de nieuwste snufjes op het gebied van audiovisuele middelen.

De Z8 is het meest duurzame schip van Nederland.  Dit unieke schip is volledig elektrisch aangedreven en van alle gemakken voorzien. Met een lengte van 38 meter en 200m2 oppervlakte biedt dit schip plaats aan 50 tot 1745 gasten. Stijlvol ingericht biedt dit schip de perfecte plek om ieder business event op te organiseren. Met grote raampartijen en diverse panorama terrassen met altijd schitterend uitzicht, worden business events een gegarandeerd succes.

WIJ PASSEN ONS AAN UW WENSEN AAN

Voor alle ieder business event, groot of klein is een geschikte opstelling te maken.
Aankleding, catering, techniek, entertainment, audiovisuele middelen, de mogelijkheden hiervan zijn eindeloos en het creatieve team van de Z8 maakt met een plezier een uniek programma dat aan uw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft.

De Z8 is o.a. bijzonder geschikt voor:

  • Bedrijfspresentaties
  • Bedrijfsfeesten
  • Productpresentaties
  • Bedrijfsuitjes
  • Congressen

Natuurlijk is ook mogelijk om ons schip als partyboot in te zetten voor feesten, diners en bruiloften en partijen.

BUSINESS EVENT MET CATERING

Ook voor een bedrijfsfeest is alles mogelijk aan boord van ons partyschip. Met daarbij voor ieder wat wils. Zo kan de catering bestaan uit een broodjeslunch, maar onze koks kunnen ook zorgen voor luxe buffetten en hapjes of voor een walking dinner met live cooking. Wij bespreken het liefst samen met u uw wensen en denken met u mee als u nog niet precies weet wat u wilt. Samen komen we er altijd uit!

MEER DAN 50 JAAR ERVARING ZIJN UW BUSINESS EVENTS IN GOEDE HANDEN

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van evenementen op het water en maken van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring. Na afloop zult u samen met uw gasten nog lang nagenieten van deze unieke beleving op dit stijlvolle partyschip.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen over hoe we samen met u het perfecte business event kunnen organiseren. Wij zullen dan zorgen voor een uniek concept, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

Stap aan boord van de Z8 en organiseer het business event dat iedereen zal verbazen!

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op! Wilt u zelf gebeld worden?