RELATIEDAG

EEN UNIEKE RELATIEDAG ORGANISEREN

Wanneer u een relatiedag gaat organiseren, ligt er behoorlijk wat druk op uw schouders. Niet alleen moet de inhoud van de dag afwisselend en dynamisch zijn, ook is het prettig als de locatie tot de verbeelding spreekt. Want om uw relaties te inspireren en te motiveren zult u echt met iets beters moeten komen dan een saaie en inspiratieloze ruimte. Onze partyboot de Z8 biedt een gezellig en intiem decor voor tal van bijeenkomsten.

EEN INDRUKWEKKENDE LOCATIE

Het organiseren van een relatiedag op het water is vanwege meerdere redenen een goede keuze. Het waterlandschap van de Biesbosch heeft glashelder water en herbergt vele riviertjes en prachtige eilandjes. En de steeds wisselende omgeving is werkelijk een lust voor het oog. Daarnaast zorgt de varende locatie voor een intieme setting, waarbij privacy gegarandeerd is. Eenmaal op het water bent u immers uitsluitend met uw eigen gezelschap.

ALTIJD EEN CREATIEVE INVULLING

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend arrangement. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het entertainment aan boord, de catering of de vaarroute? Wij bieden ook evenementen op maat. Hierdoor kunt u uw event exact de invulling geven zoals u wenst. Wilt u bijvoorbeeld na een uurtje varen aanmeren zodat u het vaste land kunt verkennen? Dan kan dat. Ook is het mogelijk om richting Dordrecht of de Rotterdamse havens te varen in plaats van het natuurgebied de Biesbosch.

RELATIEDAG ORGANISEREN OP DE MOOISTE PARTYBOOT VAN NEDERLAND

Tijdens de boottocht wordt er gevaren met de Z8. Dit is Nederlands nieuwste en meest duurzame partyschip. De boot vaart elektrisch en is hierdoor ook in natuurgebieden een graag geziene gast. En ook over het exterieur en interieur is nagedacht. De luxe partyboot is tot in de kleinste details uniek en bijzonder te noemen. Onze ervaren bemanning zorgt tot slot voor de puntjes op de i, waardoor elk event de aandacht krijgt dat het verdient.

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op! Wilt u zelf gebeld worden?