FAMILIEFEEST OP EEN UNIEKE LOCATIE

Ook voor een geweldig familiefeest is Nederlands nieuwste en duurzaamste partyschip de Z8 nu ook beschikbaar om uw en uw familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bel nu de partyboot


VIER UW FAMILIEFEEST OP DE Z8 PARTYBOOT

Iedereen heeft wel eens een goede reden om samen met de familie een feestje te vieren; een 50everjaardag, een familiereünie, een zilveren bruiloft of de verjaardag van opa en oma. Stap aan boord van de Z8 en laat ons uw familiefeest of familiedag organiseren.

Met meer dan 50 jaar ervaring bent u gegarandeerd van een unieke beleving op het water. Kies ook eens voor een boot als bijzondere locatie voor uw familiefeest!

familiefeest op een unieke locatie

VOLDOENDE RUIMTE

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan maximaal 150 gasten, maar ook voor een familiefeest met minder mensen kunt u bij ons terecht. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Boven vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht over de mooie Natuur die ons land rijk is.

Bel nu de partyboot

GESCHIKT VOOR IEDER FAMILIEFEEST

Hoe u de dag of avond ook wilt invullen; actief of passief, voor jong en voor oud, wij bieden een unieke locatie voor uw familiefeest. U kunt met uw familie het varen ook nog combineren met een leuk uitje of activiteit op de wal. Wat denkt u bijvoorbeeld van een (stads)wandeling, een bezoek aan een kasteel, een GPS-tocht of een andere outdoor activiteit? Wij helpen u graag meedenken om van uw familiedag een groot succes te maken.

Partyboot contactformulier

CATERING TIJDENS UW FAMILIEFEEST

Of u nu kiest voor een spetterende feestavond, een (korte) rondvaart, of een volledige dag met uw familie, wij zorgen voor bijpassende en heerlijke catering. Dit kan uiteenlopen van koffie met gebak, broodjeslunch, barbecue, exclusief buffet tot een walking dinner met live cooking. Wij kunnen dit geheel invullen naar uw wensen en uw budget.


Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen, u kent uw familie immers het beste. Wij denken dan graag met u mee over een geweldig programma.

Stap aan boord van de Z8 en organiseer een familiefeest waar nog lang over gesproken wordt!

partyboot contactinformatie