ORIGINEEL FAMILIEFEEST OP EEN UNIEKE LOCATIE

Wilt u graag een origineel familiefeest organiseren op een unieke locatie? Nederlands nieuwst en duurzaamste partyschip de Z8 is nu beschikbaar om uw familie een onvergetelijke dag te bezorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bel nu de partyboot


VIER UW FAMILIEFEEST OP DE Z8 PARTYBOOT

Iedereen heeft wel eens een goede reden om samen met de familie een feestje te vieren. Hoe leuk is het om een familiefeest op een unieke locatie te vieren? Organiseer een 50everjaardag, een familiere√ľnie, een zilveren bruiloft of de verjaardag van opa en oma op onze partyboot. Stap aan boord van de Z8 en laat ons uw originele familiefeest of familiedag organiseren.

Met meer dan 50 jaar ervaring bent u gegarandeerd van een unieke beleving op het water. Kies ook eens voor een boot als bijzondere locatie voor uw familiefeest!

familiefeest op een unieke locatie

VOLDOENDE RUIMTE

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan maximaal 150 gasten, maar ook voor een familiefeest met minder mensen kunt u bij ons terecht. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Boven vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht over de mooie Natuur die ons land rijk is.

Bel nu de partyboot

GESCHIKT VOOR IEDER FAMILIEFEEST

Hoe u de dag of avond ook wilt invullen; actief of passief, voor jong en voor oud, wij bieden een unieke locatie voor uw familiefeest. U kunt met uw familie het varen ook nog combineren met een leuk uitje of activiteit op de wal. Wat denkt u bijvoorbeeld van een (stads)wandeling, een bezoek aan een kasteel, een GPS-tocht of een andere outdoor activiteit? Wij helpen u graag meedenken om van uw familiedag een groot succes te maken.

Partyboot contactformulier

CATERING TIJDENS UW FAMILIEFEEST

Of u nu kiest voor een spetterende feestavond, een (korte) rondvaart, of een volledige dag met uw familie, wij zorgen voor bijpassende en heerlijke catering. Dit kan uiteenlopen van koffie met gebak, broodjeslunch, barbecue, exclusief buffet tot een walking dinner met live cooking. Wij kunnen dit geheel invullen naar uw wensen en uw budget.

FAMILIEFEEST OP UNIEKE LOCATIE IN DE BIESBOSCH

Voor een familiefeest op een unieke locatie is de Biesbosch de perfecte plek. Met de Z8 partyboot vaart u door dit prachtige natuurgebied met mooie bebossing en wilde dieren. Misschien spot u zelfs wat bevers! Laat ons de perfecte dag organiseren met catering en andere activiteiten. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

Wilt u toch ergens anders heen, dan is het ook mogelijk om richting de Rotterdamse havens of Antwerpen te varen. Waar u ook heen vaart, een unieke ervaring wordt het zeker. Nodig al uw vrienden en familie uit voor een origineel familiefeest!


Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen voor een uniek familiefeest, u kent uw familie immers het beste. Wij denken dan graag met u mee over een geweldig programma.

Stap aan boord van de Z8 en organiseer een familiefeest waar nog lang over gesproken wordt! Naast een uniek familiefeest is de Z8 Partyboot ook erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Of te boeken voor een rondvaart door de Biesbosch. Bekijk alle mogelijkheden.

partyboot contactinformatie