Feestboot

Een unieke locatie voor uw feest

Feestboot

Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Een zakelijk jubileum, een huwelijk, een vrijgezellenfeest of zelfs een kraamfeest? Natuurlijk wilt u graag een unieke locatie voor uw feest. De Z8 feestboot is dan een uitstekende optie. Het is een prachtig schip dat speciaal ontworpen is om feesten op te houden. Er is voldoende ruimte voor de gasten en alle benodigde faciliteiten zijn aan boord.

Een feestboot met extra’s

De Z8 feestboot is een prachtige locatie voor een feest, omdat het u vele mogelijkheden biedt. Zo heeft deze feestboot een vloeroppervlakte van 200 m2 wat geschikt is voor maximaal 175 gasten. De Z8 bestaat uit verschillende ruimtes. Zo zijn er mooie buitendekken, is er een promenadedek en een stijlvol binnendek. Dit geeft uw gasten de mogelijkheid om zich op diverse plaatsen te vermaken en het maakt de feestboot geschikt voor een feest bij zonneschijn en regen.

Een feestboot die ook duurzaam is

Aandacht voor het milieu neemt steeds meer toe en dat is natuurlijk terecht. De feestboot Z8 is uniek in Nederland omdat het schip volledig wordt aangedreven met elektrische motoren. Daardoor is de feestboot muisstil. Door het huren van de duurzame feestboot Z8 draagt u bij aan de bescherming van het milieu én ondervinden uw gasten geen hinder van vervelend motorgeronk of de stank van dieselolie. Wilt u uw feest of evenement cachet geven door dit te starten met een prachtige rondvaart door een van de mooiste natuurgebieden van ons land? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Het draait natuurlijk om het feest

Een feest wordt vaak een succes als het goed is georganiseerd. Natuurlijk hebben wij op onze feestboot Z8 al veel ervaring opgedaan en hebben wij veel succesvolle feesten mogen helpen organiseren. Wilt u vrijblijvend advies over de aankleding van de feestruimte of het entertainment aan boord van onze feestboot, dan kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn. Uiteraard kunnen wij u deze zorg ook uit handen nemen en het voor u regelen. Dat geldt ook voor de catering. Aan u de keuze of u onze feestboot slechts als ruimte voor uw evenement wilt huren of het hele evenement door ons wilt laten regelen, zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken..

Waar kunt u gebruikmaken van ons feestschip Z8?

Een feest op onze feestboot is mogelijk vanuit verschillende locaties. Eigenlijk komen wij overal waar de Z8 feestboot genoeg water vindt om te varen. De locatie waar de gasten kunnen inschepen en de te varen route kunnen we in overleg met u bepalen. De feestboot is geschikt voor groepen van 50 tot 175 personen. Natuurlijk is het voor een geslaagd feest ook prettig als de omgeving voor de gasten iets extra te bieden heeft. De skyline van een mooie stad als Rotterdam is ook bijzonder, net zoals de prachtige omgeving van de Biesbosch of een van de grote rivieren in ons waterrijke landje. Welkom aan boord van onze feestboot!