Jubileumfeest organiseren op een unieke locatie

Heeft u iets bijzonders te vieren en wilt u dit jubileumfeest graag organiseren op een unieke locatie? Dan is een boottocht op de Z8 een absolute aanrader. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of zoveel jarig dienstverband; wij garanderen u een onvergetelijk uitje voor uw hele gezelschap. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het organiseren van het jubileum.

partyboot contactinformatie


Organiseer uw jubileum op de Z8

Onze partyboot zorgt ervoor dat uw jubileum wordt gevierd op een unieke locatie. De boot is sfeervol, luxe en van alle gemakken voorzien. Wij kunnen het schip volledig aanpassen aan uw wensen waardoor het u aan niets zal ontbreken. Hierdoor bent u verzekerd van een ideale feestlocatie. Daarnaast denken wij graag met u mee, zijn we flexibel en creatief. De opstaplocatie, de catering, het entertainment aan boord; uw wensen zijn leidend. Het organiseren van uw jubileumfeest doen we samen.


Nationaal Park de Biesbosch

We hebben de Biesbosch niet voor niets gekozen als thuishaven. Dit nationale park wordt gezien als een van de meest waardevolle natuurgebieden van ons land. Het afwisselende karakter zorgt ervoor dat u en uw gasten zich geen moment hoeven te vervelen. Ook de grote groepen vogels die hier op zoek zijn naar voedsel zorgen voor een mooi schouwspel. Tijdens de vaartocht zult u het gehele gebied doorkruisen en naderhand heeft de Biesbosch geen geheimen meer voor u.

Neem contact op

Alle ruimte voor de organisatie van uw jubileumfeest

Dat u uw jubileum wilt vieren op het water betekent niet dat u nauwelijks mensen kunt uitnodigen. Met een lengte van bijna veertig meter en een oppervlakte van tweehonderd vierkante meter biedt de partyboot onderdak aan 50 tot 175 gasten. Daarnaast heeft de Z8 niet alleen een zeer luxueus binnendek, maar beschikt het ook over drie verschillende buitenterrassen. En vanaf het panoramadek kunt u kilometers ver kijken. Dat wordt genieten tijdens uw jubileumfeest. Heeft u vragen over de organisatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 085 047 3017.

Naast een uniek jubileumfeest is de Z8 Partyboot ook erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Of te boeken voor een rondvaart door de Biesbosch. Bekijk alle mogelijkheden.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden