JUBILEUM VIEREN OP EEN UNIEKE LOCATIE?

Heeft uw bedrijf iets bijzonders te vieren of bent u op zoek naar een leuk uitje in verband met een verjaardag, huwelijk of een andere feestelijke aangelegenheid? Dan is een boottocht met onze partyboot de Z8 een absolute aanrader. Geniet van het kabbelende water, het mooie uitzicht en de rust van de natuur. Het vieren van een jubileum was nog nooit zo fijn en ontspannen.

partyboot contactinformatie


JUBILEUM VIEREN OP DE Z8: VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Met de partyboot kunt u op een unieke locatie uw jubileum vieren. De boot is sfeervol, zeer luxe en kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Hierdoor bent u verzekerd van een ideale feestlocatie. Daarnaast zijn wij creatief, flexibel en gastvrij. Of het nu gaat om de opstaplocatie, de catering of het entertainment aan boord, bij ons zijn uw wensen leidend. Zodoende kunnen we u verzekeren dat uw jubileum geheel aan uw verwachtingen zal voldoen.


VERKEN DE BIESBOSCH

Dat we hebben gekozen voor de Biesbosch is natuurlijk niet voor niets. Het Nationaal Park de Biesbosch wordt gezien als één van de meest waardevolle natuurgebieden van ons land. Het afwisselende karakter zorgt ervoor dat u en uw gasten zich geen moment hoeven te vervelen. Ook de grote groepen vogels die hier op zoek zijn naar voedsel zorgen voor een mooi schouwspel. Tijdens de vaartocht zult u het gehele gebied doorkruizen en naderhand heeft de Biesbosch geen geheimen meer voor u.

Bel nu de partyboot

VOLOP RUIMTE OM UW JUBILEUM TE VIEREN NAAR WENS

Dat u uw jubileum wilt vieren op het water betekent niet dat u nauwelijks mensen kunt uitnodigen. Met een lengte van bijna veertig meter en een oppervlakte van tweehonderd vierkante meter biedt de partyboot onderdak aan 50 tot 175 gasten. Daarnaast heeft de Z8 niet alleen een zeer luxueus binnendek, maar beschikt het ook over drie verschillende buitenterrassen. En vanaf het panoramadek kunt u kilometers ver kijken. Dat wordt genieten tijdens uw jubileumfeest.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden