PARTYBOOT ROTTERDAM | OPSTAPPEN IN ROTTERDAM EN GENIETEN VAN ALLE LUXE VAN DE Z8 PARTYBOOT .

Sinds juni 2016 is Nederland een bijzondere boot rijker. De Z8 is het meest duurzame schip van ons land. En vanwege de geringe diepgang is het tevens heel geschikt om in en rondom Rotterdam en de havens te varen. Dit doen we dan ook graag.

DE PARTYBOOT ROTTERDAM IS OOK IN TE ZETTEN VOOR ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN EN CONGRESSEN

De afwisselende horizon en vele voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat de partyboot een bijzonder uitje is voor iedereen. En wist u dat een rondvaart met de Z8 ook heel geschikt is voor zakelijke aangelegenheden als een bedrijfsuitje, relatiedag of congres? De bijzondere setting van Rotterdam zorgt meteen voor veel inspiratie en beleving. Daarnaast zullen de gesprekken door de unieke locatie al snel op gang komen.

Z8 AAN ALLES IS GEDACHT

Ons partyschip van tweehonderd vierkante meter beschikt over alle de faciliteiten die ook ook kan verwachten van een vaste locatie. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de locatie? Laat ons gerust weten, dan informeren wij u met alle plezier over de mogelijkheden van de Z8.

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op! Wilt u zelf gebeld worden?