Bezoek de Maasvlakte in Rotterdam

Op een unieke manier de Maasvlakte in Rotterdam bezoeken? Ervaar dan nu Maasvlakte vanaf het water met een van de boottochten met de Z8 Partyboot. Deze elektrisch aangedreven boot laat u in rust genieten van het uitzicht.

RONDVAART MAASVLAKTE ROTTERDAM

Vaar mee met het nieuwste Partyboot van Rotterdam langs de Maasvlakte en ervaar zelf hoe groot de Maasvlakte vanaf het water is. Ervaar met deze unieke rondvaart langs de Maasvlakte hoe groot de containerschepen zijn en hoe hoog de kolossale kranen zijn als je er met de Z8 Partyboot langs vaart. Dichterbij het modernste havengebied in actie kun je niet komen!

Partyboot contactformulier

Tweede Maasvlakte, is een groot industriegebied dat is aangelegd in de Maasmonding. De vlakte ligt direct aan de Noordzee, ze maakt deel uit van de Rotterdamse haven en behoort tot de gemeente Rotterdam. De stad Rotterdam ligt echter 40 kilometer landinwaarts.

OPTIMAAL GENIETEN VANAF HET WATER

Geniet tijdens uw bezoek aan de Maasvlakte in Rotterdam van het uitzicht en zie wat voorbij trekt tijdens de rondvaart langs de Maasvlakte. Uiteraard kunt u ook binnen genieten van deze rondvaart. Tijdens de toch vertelt de kapitein alles over de Maasvlakte.

rondvaart MAASVLAKTE ROTTERDAM 2

Het programma

Om 09.15 wordt je verwacht door ons nieuwste Partyboot Z8 opgehaald op onze locatie in Lage Zwaluwe.
Je wordt dan hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak, waarna wij om 09.30 de vaartocht naar de 2e Maasvlakte beginnen.

Om 12:30 Halverwege de tocht verzorgen onze koks een uitgebreide en overheerlijke lunch die op een spectaculaire wijze zal worden gepresenteerd.

Een warm hapje mag in de middag natuurlijk niet ontbreken.
De bar is tijdens de tocht geopend (drankje niet inbegrepen).

Rond de klok van 18.00 meren we weer aan in Lage Zwaluwe.
Wij hopen dat u dan kunt terugkijken op een uniek dagje uit.

catering rondvaart maasvlakte rotterdam

Dagje uit op de Maasvlakte

Kies voor een dagje uit op de Maasvlakte en ervaar wat de Rotterdamse haven te bieden heeft. Op de Maasvlakte kunt u genieten van alle grote schepen die daar iedere dag liggen. Maar ook is er een strand te vinden, waar volop recreatie mogelijkheden te vinden zijn. Kortom maak je klaar voor een dag vol plezier!

GROEPSUITJE RONDVAART MAASVLAKTE ROTTERDAM

Naast de reguliere afvaarten biedt de Z8 Partyboot ook mogelijkheden voor exclusieve groepsvaarten, eventueel met catering. Een vergadertocht, een bedrijfsuitje of gewoon een uniek feestje? Neem voor meer informatie contact op.

RESERVEREN?

Boek nu een unieke dagtocht met de Z8 naar de tweede Maasvlakte. Dichterbij de modernste haven van Europa kan je niet komen.

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een feestje. U kunt de de Z8 Partyboot ook huren in Rotterdam voor een fantastisch evenement. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.