OPSTAPPLAATSEN Z8 PARTYBOOT

De opstapplaatsen van de Z8 Partyboot is overal in Nederland en rond Antwerpen in België. De Z8 vaart over het algemeen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Drimmelen. Maar ook andere locatie’s worden vaak gebruikt. Het is vanzelfsprekend om de door u uitgekozen locatie te varen om op stappen.

Havens als Zierikzee, Tholen, Bergen op Zoom, Antwerpen, Middelburg en Rotterdam zijn gebruikelijke havens waar de schepen regelmatig komen.

Wanneer u met groepen komt is het in onderling overleg af te spreken.

Het is ook mogelijk vanaf een andere plaats te vertrekken. Hiervoor maken we graag een passende offerte. 

partyboot contactinformatie

DE Z8 PARTYBOOT HEEFT MEERDERE LOCATIES IN NEDERLAND EN BELGIE

Bekijk de verschillende ligplaatsen hier voor meer informatie. Is er geen ligplaats bij u in de buurt? Geen probleem! De Z8 partyboot kan door heel Nederland én delen van België en Duitsland aanleggen.

OPSTAPPLAATSEN Z8 PARTYBOOT

OPENBAAR VERVOER

Komt u liever met openbaar vervoer? Wij verwijzen u dan graag door naar www.9292.nl. Deze website geeft u een gedetailleerde beschrijving van de route met de kortste reistijd. Om in Drimmelen te komen met het openbaar vervoer dient u voor het laatste stuk de buurtbus te nemen. Deze buurtbus rijdt echter maar op beperkte tijden. Houd hier rekening mee!

LET OP: Wanneer u met een navigatiesysteem komt, voer de postcode in! Lukt dat niet met uw systeem, let dan goed op dat u naar de goede plaats rijdt. Dit kan fout gaan omdat we zowel in Lage Zwaluwe als in Drimmelen op de ‘Biesboschweg’ gevestigd zijn en het beide in de gemeente Drimmelen ligt. 


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot