PARTYBOOT IN AMSTERDAM

Unieke evenementenlocatie in Amsterdam

Wilt u een duurzame partyboot huren in Amsterdam? Partyschip Z8 zal al uw verwachtingen overtreffen. Deze moderne en stille boot is zeer geschikt voor verschillende evenementen. Denk aan bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsuitjes. Dankzij de geringe diepgang is het mogelijk om in en rondom Amsterdam te varen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Bel nu de partyboot

PARTYSCHIP IN AMSTERDAM VOOR UW EVENT

Wist u dat de Z8 zeer geschikt is voor zakelijke aangelegenheden zoals een bedrijfsuitje, relatie dag of congres? De afwisselende horizon en luxe voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. De unieke setting van de boot zorgt direct voor inspiratie e geeft uw bezoekers een beleving die ze niet snel zullen vergeten. De gesprekken zullen dan ook snel op gang komen waarna het feest in Amsterdam kan beginnen.

Partyboot contactformulier
Partyboot Amsterdam zakelijk

EVENTLOCATIE IN AMSTERDAM VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Zoals eerder aangegeven zal het u tijdens uw event aan niets ontbreken. Buiten dat de steeds wisselende uitzichten prachtig zijn, kunnen wij u ook ondersteunen bij de catering, decoratie en uitstraling van uw evenement. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij informeren u met veel plezier over de mogelijkheden van onze boot in Amsterdam.


EEN UNIEKE EVENEMENT LOCATIE

Met onze feestboot in Amsterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk evenement kunt organiseren. Doordat onze Z8 Partyboot luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kan worden aangepast, is dit schip geschikt als feestlocatie. Zo maakt u uw feest compleet!

Partyboot Amsterdam unieke locatie

LUXE PARTYBOOT IN AMSTERDAM

Bij ons kiest u niet zomaar voor een partyboot, want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te organiseren om tot een geslaagd evenement te komen. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres.

De Z8 is een zeer toegankelijke partyboot voor verschillende groepen. Wat het formaat van uw gezelschap ook is, samen zorgen wij ervoor dat we een onvergetelijk event organiseren.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Partyboot contactformulier