PARTYBOOT AMSTERDAM ERVAAR DE LUXE VAN DE Z8 PARTYBOOT .

Sinds juni 2016 is Amsterdam een bijzondere Partyboot rijker. De Z8 Partyboot Amsterdam is het meest duurzame schip van ons land. En vanwege de geringe diepgang is het tevens heel geschikt om in en rondom Amsterdam te varen. Dit doen we dan ook graag.

Bel nu de partyboot

DE Z8 PARTYBOOT IS OOK IN TE ZETTEN VOOR ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM

De afwisselende horizon en vele voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat de partyboot een bijzonder uitje is voor iedereen. En wist u dat een rondvaart met de Z8 ook heel geschikt is voor zakelijke aangelegenheden als een bedrijfsuitje, relatiedag of congres? De bijzondere setting zorgt meteen voor veel inspiratie en beleving. Daarnaast zullen de gesprekken door de unieke locatie al snel op gang komen.

Partyboot contactformulier
Partyboot Amsterdam zakelijk

ER ONTBREEKT U AAN NIETS

Ons partyschip van tweehonderd vierkante meter beschikt over alle faciliteiten als een vaste locatie. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de locatie? Laat ons gerust weten, dan informeren wij u met alle plezier over de mogelijkheden van de Z8.


EEN UNIEKE EVENEMENT LOCATIE

Met onze feestboot in Amsterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk evenement kunt organiseren. Doordat onze Z8 Partyboot luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kan worden aangepast, is dit schip geschikt als feestlocatie. Zo maakt u uw feest compleet!

Partyboot Amsterdam unieke locatie

LUXE PARTYBOOT IN AMSTERDAM

Bij ons kiest u niet zomaar voor een partyboot, want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te organiseren om tot een geslaagd evenement te komen. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres.

De Z8 Partyboot is geschikt voor iedere groepsgrootte omdat deze Partyboot makkelijk aan te is naar diverse groepsgroten.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Partyboot contactformulier