PARTYBOOT HUREN IN AMSTERDAM

Unieke feestlocatie op het water in Amsterdam

Wilt u een duurzame partyboot huren in Amsterdam? Partyschip Z8 zal al uw verwachtingen overtreffen. Deze moderne en stille boot is zeer geschikt voor verschillende evenementen op het water. Denk aan vrijgezellenfeesten, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsuitjes. Dankzij de geringe diepgang is het mogelijk om in en rondom Amsterdam te varen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of vraag geen offerte aan!

Bel nu de partyboot

EEN FEESTBOOT HUREN IN AMSTERDAM

Heeft u een speciale gelegenheid waar u graag een groot feest voor wilt geven? Wat dacht u van een unieke locatie zoals een feestboot in Amsterdam. Verras al uw gasten met een bijzonder event op het water en vaar door Amsterdam. Een heerlijke ervaring met muziek, drank en hapjes wat allemaal geregeld wordt door ons personeel. U kunt alles uit handen geven en onbezorgd genieten op uw feest.

ZAKELIJK EVENEMENT IN AMSTERDAM OP PARTYBOOT Z8

Wist u dat de Z8 partyboot zeer geschikt is voor zakelijke aangelegenheden zoals een bedrijfsuitje, relatie dag of congres? De afwisselende horizon en luxe voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van onze catering in de vorm van een lunch, borrel of diner. De unieke setting van de boot zorgt direct voor inspiratie en geeft uw bezoekers een beleving die ze niet snel zullen vergeten. De gesprekken zullen dan ook snel op gang komen waarna het feest in Amsterdam kan beginnen.

Partyboot contactformulier
Partyboot Amsterdam zakelijk

EVENTLOCATIE IN AMSTERDAM VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Zoals eerder aangegeven zal het u tijdens uw event op het water aan niets ontbreken. Buiten dat de steeds wisselende uitzichten prachtig zijn, kunnen wij u ook ondersteunen bij de catering, decoratie en uitstraling van uw evenement. Kies voor een heerlijk diner, buffet of walking dinner met uw favoriete gerechten. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij informeren u met veel plezier over de mogelijkheden van onze partyboot in Amsterdam.


EEN UNIEKE EVENEMENT OP PARTYBOOT AMSTERDAM

Met onze feestboot in Amsterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk evenement kunt organiseren op het water. Doordat onze Z8 Partyboot luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kan worden aangepast, is dit schip geschikt als feestlocatie voor verschillende gelegenheden. Wat dacht je van een borrel of spetterend vrijgezellenfeest op de Amsterdamse grachten. Zo maakt u uw feest compleet!

Partyboot Amsterdam unieke locatie

LUXE FEESTBOOT IN AMSTERDAM

Bij ons kiest u niet zomaar voor een partyboot voor uw feest in Amsterdam, want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te organiseren om tot een geslaagd evenement op het water te komen. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. Verschillende arrangementen zijn mogelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres. Bij interesse is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

De Z8 is een zeer toegankelijke partyboot voor verschillende groepen. Wat het formaat van uw gezelschap ook is, samen zorgen wij ervoor dat we een onvergetelijk event organiseren.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u liever ergens anders opstappen? Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden van de partyboot in Rotterdam en Antwerpen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Partyboot contactformulier