PARTYBOOT DRIMMELEN

Wilt u samen met uw vrienden, collega’s of familie genieten van een boottocht waarbij sfeer, gezelligheid en natuur centraal staan? Dat kan! Sinds juni 2016 is Drimmelen een partyboot rijker. De Z8 is Nederlands nieuwste en meest duurzame partyschip. De boot vaart elektrisch en is hierdoor zeer milieuvriendelijk en stil. En terwijl u en uw gasten genieten van het kabbelende water krijgt u steeds een ander decor gepresenteerd. Zo hoeft u zich geen moment te vervelen.

Bel nu de partyboot

EEN UNIEKE BELEVING OP HET WATER

De Z8 is niet zomaar een partyboot. We kunnen wel stellen dat het schip uniek te noemen is. Er is bijzonder veel aandacht besteed aan het interieur en het exterieur. De luxueuze uitstraling, sfeervolle ruimtes en bijzondere details zorgen ervoor dat u zich er meteen thuis zult voelen. Ook is de boot van alle gemakken voorzien. Hierdoor is het geschikt voor uiteenlopende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, jubilea, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeestjes.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden

partyboot drimmelen unieke beleving

PARTYBOOT DRIMMELEN – GEGARANDEERD EEN LEUKE DAG!

Wat de aanleiding van uw bijeenkomst ook is, een varend event is altijd bijzonder. Zeker wanneer u het genoegen heeft om een tochtje te maken met de Z8. En omdat wij de kunst van gastvrijheid als geen ander verstaan, zult u het gehele uitje op uw wenken worden bediend. Heeft u speciale wensen? Leg ze ons gerust voor. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Partyboot contactformulier

TALLOZE OPTIES

De standplaats van de partyboot is Drimmelen, maar het is ook mogelijk om op een andere locatie in de Biesbosch op te stappen. Maar waar u ook bent in dit natuurgebied, water, rijk begroeide oevers en smalle kreekjes vormen een groot deel van dit bijzondere landschap. Indien gewenst kan de tocht onderbroken worden voor een wandeling. Daarnaast is het mogelijk om te varen richting Dordrecht of om de Rotterdamse havens aan te doen. Wilt u liever de rust van de Biesbosch combineren met het imposante Rotterdamse havengebied? Ook dat kan! De Z8 Partyboot ook erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Bekijk alle mogelijkheden.

Partyboot Drimmelen evenement

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?


We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Wilt u liever ergens anders opstappen? Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden van de partyboot in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot