PARTYBOOT HUREN

Een feestje vieren is altijd leuk, maar het wordt nog leuker als uw gelegenheid gevierd kan worden op een bijzondere locatie, zoals een partyboot huren. Met een feest op onze unieke partyboot, heeft u al direct de juiste toon gezet. De gasten krijgen gelijk het ‘wow’-moment en dan moet het feest nog beginnen. De Z8 is de meest duurzame elektrische partyboot van Nederland.

Daarbij is het ook een prachtige boot om te zien. De voordelen van deze partyboot huren zijn talrijk, onder andere doordat de boot 100% elektrisch is, vaart hij schoon en stil. Uw evenement wordt dus niet overstemd door ronkende motoren. U kunt de partyboot huren voor feesten en partijen, maar ook voor andere evenementen is het huren van een party boot ideaal, bijvoorbeeld voor een congreslocatie of een zakelijk diner.

Partyboot huren binnen luxe

Partyboot huren binnen luxe

EEN PARTYBOOT HUREN VOOR ZAKELIJKE OF PARTICULIERE EVENEMENTEN

Een partyboot huren geeft u verschillende mogelijkheden voor particuliere of zakelijke evenementen. Dat kan een bedrijfsuitje zijn, een familiefeest, een business event, een jubileum, een relatie dag of zelfs een vrijgezellenfeest. Maar misschien heeft u wel een andere speciale gebeurtenis te vieren waarvoor de partyboot een perfecte keuze zou zijn. Een varend evenement is altijd bijzonder en zeker als uw bijeenkomst op de Z8 is. Gastvrijheid stroomt door onze aderen en wij zullen er alles aan doen om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken. Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

partyboot contactinformatie
Partyboot huren zakelijk

EN PARTYBOOT HUREN IN NEDERLAND OF BELGIË

De standplaats van de partyboot is Drimmelen, een centrale locatie in de prachtige Biesbosch. Maar ook de partyboot huren en opstappen op een andere locatie is mogelijk.

Dit kan op verschillende plekken in de Biesbosch, net zoals er op verschillende locaties gestopt kan worden voor een wandeling in het bijzondere landschap van het natuurgebied. Daarnaast kunt u in de richting van Dordrecht of Rotterdam varen en uw boottocht combineren met een tocht door het imposante Rotterdamse havengebied.

Deze partyboot  kan zelfs door de geringe diepgang in en rondom Amsterdam varen. Waar water is, daar kunnen we bijna altijd komen. Natuurlijk kan er bij het huren van een partyboot ook voor de op- of afstapplaats een andere locaties gekozen worden.

Bel nu de partyboot

EEN PARTYBOOT HUREN ALS TROUWLOCATIE

Het partyschip heeft een afmeting van 200 vierkante meter en is 38 meter lang. De Z8 beschikt over alle faciliteiten die u ook kunt verwachten van een vaste locatie.

De Z8 als partyboot huren biedt u zelfs nog meer. De sfeervolle ambiance van de boot is uniek in zijn soort, de indeling en de gebruikte materialen geven het geheel een luxe  uitstraling.

Daarnaast is de Z8 ook een officiële trouwlocatie, deze boot is dus een mooie setting om uw huwelijk te vieren. Iedere gelegenheid vraagt om een andere invulling, met onze ruime ervaring in het verhuren van partyboten denken we graag met u mee. Rekening houdend met de wensen en het budget, kunnen wij vrijwel altijd een passend programma aanbieden.

Partyboot huren als trouwlocatie

DE Z8 PARTYBOOT HUREN, ERVAAR DE UNIEKE BELEVENIS

De Z8 biedt plaats aan 50 tot 175 gasten. Er is een groot binnendek en drie verschillende buitenterrassen, allemaal even stijlvol ingericht. Vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht. Om vanaf de loungebanken de zonsondergang te bekijken is een unieke belevenis.

Deze partyboot huren staat garant voor een toplocatie. Door een partyboot zoals de Z8 te huren, zijn alle ingrediënten aanwezig om van uw gelegenheid een onvergetelijk moment te maken

Partyboot wilt u zelf gebeld worden