PARTYBOOT LAGE ZWALUWE

WIE OP ZOEK IS NAAR EEN BIJZONDER TOCHTJE MET EEN LUXE PARTYBOOT VANUIT LAGE ZWALUWE HEEFT GELUK.

Sinds juni 2016 is het gebied namelijk een bijzondere boot rijker. De Z8 is niet alleen het nieuwste, maar ook het meest duurzame schip van ons land. En vanwege de geringe diepgang is het tevens heel geschikt om door natuurgebieden te varen. Dit doen we dan ook graag. Onze vaste locatie is de Biesbosch, maar het is ook mogelijk om met de Z8 richting Dordrecht te varen of om het havengebied van Rotterdam vanaf het water te ontdekken.

Bel nu de partyboot

PARTYBOOT LAGE ZWALUWE: PRACHTIGE LOCATIE IN DE BIESBOSCH


In de meeste gevallen varen we door de Biesbosch. Dit indrukwekkende natuurpark bestaat uit drie delen: de Hollandse -, Dordtse – en Brabantse Biesbosch. Vanuit Lage Zwaluwe zullen we met de partyboot het gehele gebied verkennen. Sla hierbij ons uniek panoramadek vooral niet over, want vanaf hier kunt u genieten van een kilometers ver uitzicht over de mooie polderdijken. En laten we de dieren niet vergeten. De Biesbosch staat bekend vanwege de bevers die er leven, maar ook het aanzien van bijvoorbeeld een vos, ijsvogel of ree is zeer de moeite waard.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden
partyboot lage zwaluwe biesbosch

DE PARTYBOOT IN LAGE ZWALUWE IS OOK GESCHIKT VOOR ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

De afwisselende landschappen en vele voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat de partyboot een enerverend uitje is voor iedereen. En wist u dat een rondvaart met de Z8 ook heel geschikt is voor zakelijke aangelegenheden als een bedrijfsuitje, relatiedag of congres? De bijzondere setting zorgt meteen voor veel inspiratie en beleving. Daarnaast zullen de gesprekken door de unieke locatie al snel op gang komen.

Partyboot contactformulier

AAN ALLES IS GEDACHT

Ons partyschip van maar liefst tweehonderd vierkante meter beschikt over dezelfde faciliteiten als een vaste locatie. Vanzelfsprekend hoort hier ook klimaatbeheersing bij. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de locatie? Laat ons gerust weten, dan informeren wij u met alle plezier over de mogelijkheden van de Z8.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?


We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u liever ergens anders opstappen? Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden van de partyboot in RotterdamAmsterdam en Antwerpen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot