Partyboot Rotterdam

Het modernste evenementen schip van Nederland

PARTYBOOT ROTTERDAM | OPSTAPPEN IN ROTTERDAM EN GENIETEN VAN ALLE LUXE VAN DE Z8 PARTYBOOT .

Sinds juni 2016 is Nederland een bijzondere boot rijker. De Z8 Partyboot Rotterdam is het meest duurzame schip van ons land. En vanwege de geringe diepgang is het tevens heel geschikt om in en rondom Rotterdam en de havens te varen. Dit doen we dan ook graag.

Bel nu de partyboot

DE PARTYBOOT ROTTERDAM IS OOK IN TE ZETTEN VOOR ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN EN CONGRESSEN

De afwisselende horizon en vele voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat de partyboot een bijzonder uitje is voor iedereen. En wist u dat een rondvaart met de Z8 ook heel geschikt is voor zakelijke aangelegenheden als een bedrijfsuitje, relatiedag of congres? De bijzondere setting van Rotterdam zorgt meteen voor veel inspiratie en beleving. Daarnaast zullen de gesprekken door de unieke locatie al snel op gang komen.

Partyboot contactformulier

Z8 AAN ALLES IS GEDACHT

Ons partyschip van tweehonderd vierkante meter beschikt over alle de faciliteiten die ook ook kan verwachten van een vaste locatie. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de locatie? Laat ons gerust weten, dan informeren wij u met alle plezier over de mogelijkheden van de Z8.


EEN UNIEKE FEESTLOCATIE

Met onze feestboot in Rotterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk evenement kunt organiseren. Doordat onze Z8 Partyboot luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kan worden aangepast, is dit schip geschikt als feestlocatie. Zo maakt u uw feest compleet!

Partyboot wilt u zelf gebeld worden
partyboot-rotterdam-unieke-beleving

CREATIEVE PARTYBOOT IN ROTTERDAM

Bij ons kiest u niet zomaar voor een partyboot, want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest tot in de puntjes te organiseren om tot een geslaagd evenement te komen. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres.

De Z8 Partyboot Rotterdam is geschikt voor iedere groepsgrootte omdat deze Partyboot Rotterdam makkelijk aan te is naar diverse groepsgroten.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot