Partyboot Rotterdam

Het modernste evenementen schip van Nederland

PARTYBOOT HUREN ROTTERDAM

Wilt u een duurzame én moderne partyboot huren in Rotterdam? Dan past de Z8 bij uw wensen. Dit is het duurzaamste partyschip van Nederland die garant staat voor een feestje om niet snel te vergeten. Door de geringe diepgang is hij erg geschikt om in en rondom Rotterdam en de havens te varen. Bekijk onder andere de skyline met de Erasmusbrug vanaf het water. Benieuwd naar de verschillende arrangementen? Wij vertellen u er meer over.

Partyboot contactformulier

INZETBAAR VOOR DIVERSE EVENEMENTEN

De Z8 partyboot vaart onder andere in Rotterdam en is inzetbaar voor diverse evenementen. Denk aan een bedrijfsuitje, verjaardag of trouwfeest. De afwisselende horizon en vele voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat de partyboot een bijzonder uitje is voor iedereen. De bijzondere setting van het havengebied in Rotterdam zorgt meteen voor veel inspiratie en beleving. Daarnaast zullen de gesprekken door de unieke locatie al snel op gang komen. Organiseer een event met catering en zorg voor een heerlijke lunch of diner.

Partyboot contactformulier

LUXE PARTYBOOT IN ROTTERDAM

Deze luxe partyboot die over het water langs de mooiste plekjes in Rotterdam vaart beschikt over alle faciliteiten die u ook kan verwachten van een vaste locatie. Ons partyschip van tweehonderd vierkante meter heeft genoeg ruimte voor een groot event, zoals een huwelijk of jubileum. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de locatie? Laat ons gerust weten, dan informeren wij u met alle plezier over de mogelijkheden van de Z8.

PARTYSCHIP ROTTERDAM, EEN BEWUST DUURZAAM ALTERNATIEF

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om uw feest of andere evenement aan boord van een schip te organiseren. Ons partyschip in Rotterdam is anders en daar is bewust voor gekozen. Het management van partyschip in Rotterdam heeft voor een duurzame oplossing gekozen door het schip te voorzien van elektrische motoren. Hierdoor is de vaart bijzonder stil en dat verhoogt de feestvreugde zeker, omdat het hinderlijk motorgeronk afwezig is. Ook kunt u hierdoor een bewuste keuze maken voor het milieu, omdat het Z8 partyschip in Rotterdam geen verstoring van de natuur veroorzaakt en daardoor uw gasten ook in natuurgebieden kan laten genieten van de omgeving.


EEN UNIEKE FEESTBOOT IN ROTTERDAM

Met onze feestboot in Rotterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk event kunt organiseren. Doordat onze Z8 Partyboot luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kan worden aangepast, is dit schip erg geschikt als feestlocatie. En met de catering aan boord maakt u uw feest compleet!

partyboot-rotterdam-unieke-beleving

RONDVAART DOOR DE HAVEN VAN ROTTERDAM EN MAASVLAKTE

Een rondvaart door de haven van Rotterdam en Maasvlakte met de Z8 Partyboot is een unieke en indrukwekkende ervaring. Tijdens de vaartocht krijgt u een bijzonder kijkje achter de schermen van de grootste haven van Europa en ziet u de imposante containerschepen en terminals van dichtbij. De route voert langs de modernste containeroverslaginstallaties, gigantische scheepswerven en diverse andere bezienswaardigheden in en rondom de haven. De Z8 Partyboot biedt tijdens de vaartocht alle faciliteiten voor een comfortabele en ontspannen reis, waaronder een luxe lounge, een panoramisch uitzicht op het water en diverse cateringmogelijkheden. De rondvaart door de haven van Rotterdam en Maasvlakte met de Z8 Partyboot is een unieke belevenis die zeker niet gemist mag worden.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden

CREATIVITEIT OP DE PARTYBOOT VAN ROTTERDAM

Wilt u graag op een unieke manier een feest geven? De partyboot in Rotterdam biedt tal van mogelijkheden. Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest of event tot in de puntjes te organiseren. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch of diner vanaf het water met uitzicht op de skyline van Rotterdam. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres.

De Z8 Partyboot biedt arrangementen geschikt voor verschillende gezelschappen. De feestboot in Rotterdam is gemakkelijk aan te passen op basis van het formaat van het gezelschap. Ideaal, toch? De Z8 Partyboot is bijvoorbeeld erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Of te boeken voor een rondvaart door de Biesbosch. Bekijk alle mogelijkheden.


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN IN ROTTERDAM?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk en de partyboot in Rotterdam biedt vele mogelijkheden. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering en entertainment naar wens in te vullen. Na afloop van de afspraak maken we maken een offerte voor u op!

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.