Partyboot Rotterdam

Het modernste evenementen schip van Nederland

PARTYBOOT HUREN ROTTERDAM

Wilt u een duurzame én moderne partyboot huren in Rotterdam? Dan past de Z8 bij uw wensen. Dit is het duurzaamste partyschip van Nederland die garant staat voor een feestje om niet snel te vergeten. Door de geringe diepgang is hij erg geschikt om in en rondom Rotterdam en de havens te varen. Bekijk onder andere de skyline met de Erasmusbrug vanaf het water. Benieuwd naar de verschillende arrangementen? Wij vertellen u er meer over.

Bel nu de partyboot

INZETBAAR VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN IN ROTTERDAM

De afwisselende horizon en vele voorzieningen aan boord zorgen ervoor dat de partyboot een bijzonder uitje is voor iedereen. En wist u dat een rondvaart door Rotterdam met de Z8 ook heel geschikt is voor een zakelijk event zoals een bedrijfsuitje, relatiedag of congres? De bijzondere setting van het havengebied in Rotterdam zorgt meteen voor veel inspiratie en beleving. Daarnaast zullen de gesprekken door de unieke locatie al snel op gang komen. Organiseer een event met catering en zorg voor een heerlijke lunch of diner.

Partyboot contactformulier

AAN ALLES IS GEDACHT

De partyboot die over het water langs de mooiste plekjes in Rotterdam vaart beschikt over alle de faciliteiten die ook ook kan verwachten van een vaste locatie. Ons partyschip van tweehonderd vierkante meter heeft genoeg ruimte voor een groot event, zoals een huwelijk of jubileum. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de locatie? Laat ons gerust weten, dan informeren wij u met alle plezier over de mogelijkheden van de Z8.


EEN UNIEKE LOCATIE MET FEESTBOOT IN ROTTERDAM

Met onze feestboot in Rotterdam zorgen wij ervoor dat u op een unieke locatie een feestelijk event kunt organiseren. Doordat onze Z8 Partyboot luxe, sfeervol en geheel naar uw wensen kan worden aangepast, is dit schip erg geschikt als feestlocatie. En met de catering aan boord maakt u uw feest compleet!

Partyboot wilt u zelf gebeld worden
partyboot-rotterdam-unieke-beleving

CREATIVITEIT OP DE PARTYBOOT VAN ROTTERDAM

Bij ons kiest u niet zomaar voor een partyboot. in Rotterdam want er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om uw feest of event tot in de puntjes te organiseren. Van catering tot entertainment en van opstaplocaties tot de indeling van het schip. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke lunch of diner vanaf het water met uitzicht op de skyline van Rotterdam. U hoeft zich geen zorgen te maken om het feit dat er een aspect wordt vergeten, want ons team denkt aan alles. Zoekt u iets unieks, dan bent u bij onze partyboten aan het juiste adres.

De Z8 Partyboot biedt arrangementen geschikt voor verschillende gezelschappen. De feestboot in Rotterdam is gemakkelijk aan te passen op basis van het formaat van het gezelschap. Ideaal, toch?


WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN IN ROTTERDAM?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk en de partyboot in Rotterdam biedt vele mogelijkheden. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Na afloop van de afspraak maken we maken een offerte voor u op!

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot