PARTYBOOT HUREN

U wilt voor uw evenement een partyboot huren? De ‘Z8’ is wellicht het mooiste partyschip van Nederland! Dit schip lijkt op een jacht, heeft een fantastisch afgewerkt interieur en is ook nog eens duurzaam en stil. Bij dit partyschip heeft de binnenhuisarchitect geen beperkingen gehad. Wat betreft indeling en materiaal gebruik is deze partyboot uniek in zijn soort. Wilt u de Z8 partyboot huren? Lees dan snel verder!

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op! Wilt u zelf gebeld worden?


Z8 pure luxury

EEN PARTYBOOT HUREN VOOR IEDERE GELEGENHEID

Een partyboot huren kan voor elke gelegenheid. Zo kan de ‘Z8’ ingezet worden voor bedrijfsfeesten, congressen, familiefeesten, relatiedagen, diners en bruiloften. U kunt de partyboot ook huren voor uw bruiloft. De Z8 is namelijk een officiële trouwlocatie. Iedere gelegenheid vraagt om een andere invulling. Wij denken daarom graag met u mee om tot een mooi totaalconcept te komen. Ons bedrijf bestaat al 110 jaar en we hebben al ruim 60 jaar ervaring in het verhuren van partyboten. Onze kracht is om voor iedereen die een partyboot huurt een passend programma aan te bieden. Rekening houdend met wensen en budget.

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 50 tot 175 gasten. De partyboot beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Boven vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht en heeft verschillende  loungebanken. De Z8 partyboot huren staat daarom garant voor een unieke beleving.

PARTYBOOT HUREN OP MEERDERE LOCATIES

Als u een partyboot huurt bent u veel minder afhankelijk van een locatie. Waar water is kunnen wij (bijna) altijd komen. Met onze partyboot varen we zo door heel Nederland en gedeeltes van België en Duitsland. De Z8 partyboot huren kan dus overal!

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.