PARTYBOOT

Huur de Z8 partyboot voor uw event

Wilt u een partyboot voor uw evenement huren? De Z8 is het mooiste én duurzaamste partyschip van Nederland. Hij lijkt op een luxe jacht, heeft een mooi afgewerkt interieur en is duurzaam en daardoor heel erg stil. Voor een evenement in stijl is onze partyboot de Z8 uitermate geschikt. Het zal u aan niets ontbreken en uw gasten zullen nog lang napraten over het event wat heeft plaatsgevonden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

partyboot contactinformatie


Onvergetelijk evenement op het water

Wilt u onze partyboot huren, dan helpen wij u graag met het organiseren van een evenement op maat. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ieder feest maatwerk is en kijken altijd naar de wensen van onze gasten. Zo zijn indeling, aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij altijd een afspraak om alles in details door te nemen. Voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend bellen naar 085 047 3017.

boek uw event op de Z8
Partyboot huren Rotterdam

Onze partyboot is voor iedere gelegenheid

Een partyboot kunt u gebruiken voor elke gelegenheid. Zo kan onze partyboot de ‘Z8’ ingezet worden voor bedrijfsfeesten, congressen, familiefeesten, relatiedagen en diners. U kunt deze nieuwste feestboot ook huren voor uw bruiloft, de Z8 is namelijk een officiële trouwlocatie. Iedere gelegenheid vraagt om een andere invulling.

Wij denken daarom graag met u mee om tot een mooi totaalconcept te komen. Ons bedrijf bestaat al 110 jaar en we hebben al ruim 60 jaar ervaring in het verhuren van partyboten. Onze kracht is om voor iedereen die een partyschip huurt een passend programma aan te bieden, rekening houdend met wensen en budget.

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt ons schip plaats aan 50 tot 175 gasten. De Z8 partyboot beschikt over een groot en stijlvol ingericht binnendek. Daarnaast kunt u genieten van het weer op een van onze drie buitenterrassen. Op het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht over de wateren en kunt u genieten van verschillende loungehoeken. Het huren van onze partyboot staat dan ook garant voor een unieke beleving op het water.

Partyboot Huren-voor iedere gelegenheid Feestboot

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 50 tot 175 gasten. De partyboot beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Boven vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht en heeft verschillende loungebanken. De Z8 partyboot huren staat daarom garant voor een unieke beleving.

Partyboot wilt u zelf gebeld worden

Één partyboot op voor meerdere locaties

Als u een partyboot kiest voor uw evenement dan bent u veel minder afhankelijk van een locatie. Waar water is kunnen wij (bijna) altijd komen. Met onze partyboot varen we zo door heel Nederland en gedeeltes van België en Duitsland. De Z8 huren kan dus overal!

Z8 Partyboot huren meerdere locatie

WILT U MEER INFORMATIE?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen.

Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Bel nu de partyboot