Partyboten

Onvergetelijke ervaring op een van de meest bijzondere onder de partyboten De Z8

Met de Z8 viert u een persoonlijk of zakelijk feest op een onvergetelijke locatie. Of beter gezegd: de boot is al bijzonder en al varende komt u op de locatie. Als het om partyboten gaat, is de Z8 uniek in zijn soort. De luxe, sfeervol ontworpen ruimtes op de boot geven u en uw gasten het gevoel van uitgaan. Niet zomaar uitgaan, maar een feest in een luxe setting met een schitterend uitzicht!

De Z8 biedt u meer dan andere partyboten

De architecten van de Z8 hebben zich niet ingehouden. Alles is met gevoel voor stijl ontworpen en over alle details is nagedacht. Wat dat betreft kunt u de Z8 gerust ‘one of a kind’ noemen. Deze keizer onder de partyboten is 38 meter lang en heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter. Met deze ruimte biedt de Z8 een plaats aan 50 tot 175 gasten. Om zowel binnen- als buiten feesten tot een schitterende ervaring te maken, heeft de Z8 drie verschillende buitenterrassen en een panoramadak met een prachtig uitzicht.
Mooi weer of niet, ook het binnendek is de moeite waard. Het is sfeervol en luxe ingericht en doet denken aan een eigentijdse bar of club.

Service en bezichtigen van de Z8

Naast de ruimte die u heeft op partyboten zoals onze Z8, verzorgen wij de catering en denken wij graag met u mee over uw wensen. Wilt u een passief of een actief feest? Of wilt u uw feest specifiek aankleden? Wij nemen graag uw wensen met u door, ook als dit activiteiten aan wal betreft.
Natuurlijk wilt u graag vooraf zien hoe het partyschip eruit ziet. U kunt ons altijd bellen of mailen om samen met ons een van de partyboten te bezichtigen. Zo weet u hoe de Z8 eruit ziet en of het schip aansluit bij uw wensen.

Persoonlijk evenement op partyboot Z8

Of u nu een groot familiefeest wilt organiseren of een vrijgezellenfeest, op de Z8 kan dit uitstekend. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van feesten op partyboten voor uiteenlopende situaties. De volgende partijen zijn onder meer mogelijk op de Z8:

  • Dinnerparty
  • Familiefeest
  • Jubileum
  • Bruiloft
  • Vrijgezellenfeest

De Biesbosch is het gebied waar wij doorgaans varen met onze partyboten, maar indien u wenst komen wij ook in Dordrecht, Amsterdam of Rotterdam.

Bedrijfsfeesten op Partyboten? Een uitstekende keuze!

Onze partyboten en dan in het bijzonder de Z8, zijn bijzonder geschikt voor bedrijfsfeesten. Dit kan gaan om een bedrijfsuitje, maar ook om het afscheid van een collega. Of heel iets anders: een business event, bedrijfspresentatie of congres. De uitstraling en sfeer van de Z8 lenen zich goed voor een zakelijk feest. Ons personeel doet er alles aan om de sfeer compleet te maken en u te ontzorgen.
Als het om maaltijden gaat biedt de Z8 u verschillende arrangementen. Van broodjeslunch tot luxe buffet, alles is mogelijk.

Contact over partyboten

Nieuwsgierig geworden naar de Z8 of naar onze andere partyboten? U kunt ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende ontmoeting. Vul het contactformulier in of bel ons. Wij staan u graag te woord betreffende onze partyboten. U zit nergens aan vast!