Partyschepen

Onze partyschepen zijn al lange tijd populair voor feesten en bedrijfsuitjes vanwege de fantastische sfeer en het wisselende uitzicht vanaf de boot. De Z8 partyboot tilt deze ervaring beslist naar een hoger niveau. Dit milieuvriendelijke, elektrische en stille schip is gebouwd met de focus op duurzaamheid. Door de luxe uitstraling krijgt u het gevoel op een jacht of cruiseschip te verblijven. De Biesbosch, waar partyschepen zoals de Z8 hun uitvalsbasis hebben, is een schitterend natuurgebied dat voor een echt vakantiegevoel zorgt. Partyschepen zoals de Z8 zijn uitgerust met de laatste snufjes op audiovisueel gebied. Culinair is er heel veel mogelijk op deze partyschepen en behalve het varen kunt u tussendoor van boord gaan voor een uitstapje. U kunt bij ons een arrangement op maat boeken en tevoren een bezichtiging regelen.

De Z8, uitblinker onder de partyschepen

Elektrische aandrijving, stilte zodat u het kabbelen van het water hoort en milieuvriendelijk hergebruik van water en warmte, de Z8 partyboot heeft niet voor niets als enige van de partyschepen een Green Award gekregen. Deze parel onder de partyschepen heeft een lengte van 38 meter en een totaal oppervlakte van 200 vierkante meter. Er is plaats voor 50 tot 175 gasten. De boot is voorzien van een royaal binnendek en drie verschillende gezellige buitenterrassen. De inrichting is warm en stijlvol met luxueuze materialen en veel gezellige zitjes. Het zal u hier net als op onze andere partyschepen aan niets ontbreken.

De omgeving en aanlegmogelijkheden

De Z8 partyboot vertrekt van af Drimmelen of Lage Zwaluwe bij Nationaal Park de Biesbosch voor een onvergetelijke dag in dit unieke natuurgebied. U kunt dit eventueel combineren met een vaartocht naar Rotterdam en omgeving. Verder zijn er vele mogelijkheden om onze partyschepen aan te leggen op andere plekken in Nederland, zoals Amsterdam, Utrecht, Deventer of Nijmegen. Ideaal bijvoorbeeld om een drijvende beurs of relatiedag te organiseren waarbij u zakenrelaties ophaalt en maar één keer hoeft op te bouwen. In overleg met ons kunt u allerlei activiteiten toevoegen aan het varen met partyschepen zoals de Z8. Lekker zelf varen met een RIB boot, aanmeren op een eilandje en sportieve of culturele activiteiten onderweg.

Partyschepen zoals de Z8 voor onvergetelijke feesten

Wist u dat de Z8 partyboot een officiële trouwlocatie is? Trouwen op een eilandje in de Biesbosch klinkt beslist romantisch. Daarna varen we eventueel door naar Rotterdam waar ’s avonds het water sprookjesachtig is verlicht. Binnen kunnen we een bruisend feest organiseren met band of dj. Familiefeesten, verjaardagen, jubilea of vrijgezellenfeesten worden op onze partyschepen onvergetelijk. Onze exclusieve catering en koks regelen op de partyschepen alles op culinair gebied, bijvoorbeeld een elegante high tea, een gezellige barbecue of een feestelijk diner op hoog niveau. De Z8 beschikt net als onze andere partyschepen over een buffetlift, waardoor het binnendek plotseling vanaf beneden wordt voorzien van oogstrelende gerechten, een adembenemende ervaring. In één beweging is ook alles weer weg en de dansvloer beschikbaar. Partyschepen zoals de Z8 zorgen voor een intense beleving die u niet gauw vergeet.