Partyschip Rotterdam

Het modernste evenementen schip van Nederland

Partyschip Rotterdam Elektrische partyboot huren?

Woont u in de buurt van Rotterdam en heeft u binnenkort iets te vieren? Of vindt u deze stad een prachtige locatie voor een feest? Dan is het Z8 partyschip in Rotterdam echt geknipt voor u. Op die manier ziet u de stad op een verrassende manier. Heeft u zelf al een idee welke route u ons partyschip in Rotterdam zou willen laten varen of kunnen wij u suggesties doen? Door het groot aantal geslaagde feesten dat wij al aan boord van ons partyschip in Rotterdam mochten meemaken, kennen wij inmiddels de routes die het meeste indruk op de gasten maken.

Partyschip Rotterdam, uniek in Nederland

Heeft u binnenkort iets te vieren of organiseert u een evenement? Overweeg dan eens het Z8 partyschip in Rotterdam. Er is op dit bijzondere schip ruimte voor maximaal 175 gasten. Met een lengte van 38 meter en een vloeroppervlakte van 200 m2 is er plaats voor een spetterend evenement met entertainment. Uiteraard is het al een feest op zich om op een varend partyschip in Rotterdam een evenement bij te wonen. Door de mobiliteit kunt u de bijeenkomst extra boeiend maken door een bijzondere route te kiezen. Wilt u een geweldig feest op een prachtige locatie? Laat u inspireren door de foto’s op de site en kies wat het beste past bij uw feest. Natuurlijk zijn wij ook altijd in om iets nieuws te proberen als u een bijzondere locatie kent.

Partyschip Rotterdam, een bewust duurzaam alternatief

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om uw feest of andere evenement aan boord van een schip te organiseren. Ons partyschip in Rotterdam is anders en daar is bewust voor gekozen. Het management van partyschip in Rotterdam heeft voor een duurzame oplossing gekozen door het schip te voorzien van elektrische motoren. Hierdoor is de vaart bijzonder stil en dat verhoogt de feestvreugde zeker, omdat het hinderlijk motorgeronk afwezig is. Ook kunt u hierdoor een bewuste keuze maken voor het milieu, omdat het Z8 partyschip in Rotterdam geen verstoring van de natuur veroorzaakt en daardoor uw gasten ook in natuurgebieden kan laten genieten van de omgeving.

Diverse soorten feesten op ons partyschip in Rotterdam

Ons partyschip in Rotterdam is geschikt voor veel verschillende soorten feesten. Wat dacht u van een vrijgezellenfeest op het water? Of een bruiloft? Privéfeesten krijgen een extra intiem tintje wanneer die op een locatie gevierd worden die u helemaal aan uzelf heeft. Ook zakelijke feesten kunnen echter prima aan boord van ons partyschip in Rotterdam gehouden worden. De locatie is uniek en zal zeker in de smaak vallen bij uw personeel, collega’s of zakenrelaties. Aarzel dan ook niet langer en kom eens een kijkje nemen aan boord van ons partyschip in Rotterdam.

Meer weten over ons partyschip in Rotterdam?

Heeft u vragen over het Z8 partyschip in Rotterdam? Hebben wij uw interesse gewekt met betrekking tot deze duurzame oplossing van uw evenement? Neem gerust vrijblijvend contact op en stel ons uw vragen.

Een aantal zaken kunnen wij u al van tevoren vertellen. Ons partyschip in Rotterdam is geschikt voor groepen van 50 tot 175 gasten en wij komen op vrijwel alle locaties in Nederland waar voldoende water is. Ook in delen van België en Duitsland kunt u van onze diensten gebruikmaken. Ons partyschip in Rotterdam kan desgewenst ook zaken als catering, entertainment en aankleding voor u regelen. Een geslaagd feest voor u is altijd ons doel!