PRIJZEN Z8

WAT KOST EEN BOOT HUREN BIJ Z8 PARTYBOOT?

U wilt graag een boot huren voor een feest, zakelijk evenement of vrijgezellenfeest. Maar wat kost het huren van een boot eigenlijk? Bij Z8 partyboot hebben we verschillende opstapplaatsen. Op basis van de gewenste opstapplaats worden de kosten van de partyboot bepaald.

KOSTEN Z8 PARTYBOOT

Een event op de Z8 is altijd speciaal en uniek. We maken dan ook graag een programma op maat, met de daarbij behorende kosten. Om u een indicatie van de kosten van de Z8 Partyboot te geven hierbij een kort overzichtje van de huurprijzen;

Drimmelen4 uur€ 2.750,-
Rotterdam4 uur€ 3.750,-
Amsterdam4 uur€ 4.950,-

Samen met onze chef bepalen we graag de catering aan boord. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid ingedekt diner, walking dinner of een uitgebreid buffet. Een buffet presenteren we met onze buffetlift! De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en deze bespreken we graag tijdens een gesprek. Maar een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.


PRIJZEN BOOT HUREN

Heeft u nog vragen over de prijzen van het huren van een boot bij Z8 Partyboot? Wij adviseren u graag bij het organiseren van een spetterend feest. Met de vele mogelijkheden wordt uw feest gegarandeerd een succes. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen op de boot.