RELATIEDAG OP EEN UNIEKE LOCATIE ORGANISEREN

Wanneer u een relatiedag gaat organiseren, ligt er behoorlijk wat druk op uw schouders. Niet alleen moet de inhoud van de dag afwisselend en dynamisch zijn, ook is het prettig als de locatie tot de verbeelding spreekt. Want om uw relaties te inspireren en te motiveren zult u echt met iets beters moeten komen dan een saaie en inspiratieloze ruimte. Onze partyboot de Z8 biedt een gezellig en intiem decor voor tal van bijeenkomsten. Kies voor een unieke locatie voor uw relatiedag!

Bel nu de partyboot


partyboot contactinformatie

EEN INDRUKWEKKENDE LOCATIE

Het organiseren van een relatiedag op het water is vanwege meerdere redenen een goede keuze. Het waterlandschap van de Biesbosch heeft glashelder water en herbergt vele riviertjes en prachtige eilandjes. En de steeds wisselende omgeving is werkelijk een lust voor het oog. Daarnaast zorgt de varende locatie voor een intieme setting, waarbij privacy gegarandeerd is. Eenmaal op het water bent u immers uitsluitend met uw eigen gezelschap.

relatiedag

ALTIJD EEN CREATIEVE INVULLING

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend arrangement. Zo ook voor een unieke relatiedag voor uw klanten. Heeft u speciale wensen met betrekking tot het entertainment aan boord, de catering of de vaarroute? Wij bieden ook evenementen op maat. Hierdoor kunt u uw event exact de invulling geven zoals u wenst. Wilt u bijvoorbeeld na een uurtje varen aanmeren zodat u het vaste land kunt verkennen? Dan kan dat. Ook is het mogelijk om richting Dordrecht of de Rotterdamse havens te varen in plaats van het natuurgebied de Biesbosch.

RELATIEDAG OP EEN UNIEKE LOCATIE ZOALS DE BIESBOSCH

Voor een unieke locatie voor uw relatiedag bent u in de Biesbosch op de perfecte plek. Dit beschermde natuurgebied bestaat uit een van de grootste zoetwatermeren van Europa. In de natuur vindt u veel mooie bebossing en verschillende diersoorten, zoals de vos, ree en haas. Er worden zelfs tochten georganiseerd om bevers te spotten. Kortom genoeg te beleven in de Biesbosch. Met onze elektrische boot organiseert u de meest sfeervolle relatiedag.

Partyboot-wilt-u-zelf-gebeld-worden

RELATIEDAG ORGANISEREN OP DE MOOISTE PARTYBOOT VAN NEDERLAND

Tijdens de boottocht wordt er gevaren met de Z8. Dit is Nederlands nieuwste en meest duurzame partyschip. De boot vaart elektrisch en is hierdoor ook in natuurgebieden een graag geziene gast. En ook over het exterieur en interieur is nagedacht. De luxe partyboot is tot in de kleinste details uniek en bijzonder te noemen. Onze ervaren bemanning zorgt tot slot voor de puntjes op de i, waardoor elk event de aandacht krijgt dat het verdient.

Bent u geïnteresseerd in onze partyboot? Wilt u op een speciale manier uw relaties verrassen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Partyboot-ontactformulier
[ninja_forms id=1]