Rondvaart Antwerpen met de Z8 Partyboot

Nieuwe tocht! Vaar samen met ons nieuwste rondvaartboot door de havens van Antwerpen. We varen met ons nieuwste schip, de Z8 Partyboot, die van alle gemakken is voorzien.

Bel nu de partyboot

Dagtocht informatie Rondvaart Antwerpen

Om 08.45 uur wordt u in Lage Zwaluwe hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak, waarna wij om 09.00 uur de vaartocht naar de havens van Antwerpen beginnen met het mooiste schip van Nederland, de “Z8”. We varen onder de Moerdijkbruggen door en nadat we langs Willemstad zijn gevaren, schutten we via de Volkeraksluizen  het Volkerak op. Via het Schelde-Rijnkanaal varen we langs Tholen België binnen. De haven van Antwerpen is de grootste haven van België en de tweede grootste haven van Europa. 

Rond de klok van 16.30 uur. meren we weer aan in Antwerpen. Daar staat een luxe touringcar op u te wachten en brengt u terug naar Lage Zwaluwe. De tocht met de touringcar zit inbegrepen bij de prijs.

Partyboot contactformulier

Catering bij Rondvaart Antwerpen

U wordt ontvangen met koffie en appelgebak. Halverwege de tocht verzorgen onze koks een overheerlijke scheepslunch. Een warm hapje mag in de middag natuurlijk niet ontbreken. Ook is de bar geopend voor een drankje naar keuze (drankje niet inbegrepen).


Samenstelling Lunch

Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk. De lunch wordt via onze spectaculaire buffetlift gepresenteerd! 

Partyboot wilt u zelf gebeld worden

Extra tocht op Zaterdag 4 april

Op zaterdag 4 april hebben we een extra tocht. U wordt dan ook om 09.00 uur verwacht in Lage Zwaluwe. Daar staat een bus voor u klaar die u naar Antwerpen brengt. We starten dan in Antwerpen met varen en eindigen in Lage Zwaluwe. 

Bel nu de partyboot