De Z8 partyboot, een luxueuze rondvaartboot in Rotterdam

Heeft u binnenkort een evenement gepland? Het maakt niet uit of uw evenement een zakelijk karakter heeft of juist meer informeel, zoals een familiefeest of jubileum. Als het de bedoeling is dat mensen nog lang napraten over uw feest, organiseert u dan eens iets speciaals. Wat dacht u van een rondvaart door het indrukwekkende havengebied van onze grootste havenstad? De Z8 partyboot als rondvaartboot in Rotterdam biedt u deze mogelijkheid en nog veel meer.

Een rondvaartboot in Rotterdam, geschikt voor zakelijke bijeenkomsten

Voor een zakelijke bijeenkomst, bijvoorbeeld de lancering van een nieuwe productlijn, is onze rondvaartboot in Rotterdam bijzonder geschikt. Wij beschikken over 200 m2 oppervlakte en als uw gasten comfortabel moeten kunnen zitten en vergaderen, biedt onze rondvaartboot in Rotterdam u alle faciliteiten die een conferentiezaal aan wal u ook kan bieden. Echter, de sfeer van een schip en de mooie en inspirerende uitzichten op de bedrijvige haven, geeft uw zakelijke bijeenkomst net dat beetje extra cachet. Wilt u uw gasten tijdens en na afloop van uw vergadering trakteren op zeer goed verzorgde hapjes en drankjes, dan geeft de professionele bemanning van onze rondvaartboot in Rotterdam u gegarandeerde meerwaarde.

 

Rondvaartboot Rotterdam

 

Uw gezellige familiefeest op onze rondvaartboot in Rotterdam

Een gezellig gedekte tafel, een mooie bar en veel zitgelegenheid, zowel binnen als op het dek. Als de zon schijnt en onze partyboot door de mooie haven van Rotterdam vaart, krijgt uw familiefeest iets onvergetelijks. Heeft u speciale wensen voor uw rondvaart, dan is het goed om te weten dat door de geringe diepgang van onze partyboot er maar weinig gebieden zijn waar we niet veilig kunnen varen. Speciale wensen, ook als het gaat om eten en drank, kunt u te allen tijde met ons bespreken. Samen zorgen we voor een familiefeest waar u met plezier op terugkijkt.

De Z8 partyboot is duurzaam en stil

Onze rondvaartboot in Rotterdam biedt nog een aantal voordelen. De Z8 partyboot is een 100 % elektrische rondvaartboot in Rotterdam. Als duurzaamheid voor u doorslaggevend is, weet u zeker dat u met onze rondvaartboot in Rotterdam het milieu niet extra belast. Voor een zakelijke bijeenkomst is de Z8 partyboot dan ook uitermate geschikt als milieuaspecten en duurzaamheid belangrijke aandachtspunten zijn in uw branche. Zo maakt u met uw bijeenkomst op onze rondvaartboot in Rotterdam reclame voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor een familiebijeenkomst biedt de duurzame Z8 rondvaartboot in Rotterdam ook een belangrijk voordeel. De elektrische motor van onze rondvaartboot in Rotterdam is bijzonder stil. Uw familieleden kunnen elk gesprek dus met gemak volgen.

Boek uw rondvaartboot in Rotterdam bij Z8-partyboot

Heeft u interesse in een enerverende tocht door de Rotterdamse haven? Boekt u dan uw rondvaartboot in Rotterdam bij Z8 partyboot. Bespreek met ons van tevoren uw wensen. Wie weet kunnen we u verrassen met mogelijkheden waaraan u nog niet gedacht heeft. Samen maken we uw feest of evenement op onze rondvaartboot in Rotterdam tot een groot succes.

WILT U OOK GRAAG DE Z8 PARTYBOOT HUREN?

We maken graag een afspraak met u om alle details door te nemen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wilt u meer weten? U vindt meer informatie op onze website, maar bel naar 085 047 3017 of mail naar info@z8-partyboot.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Neem direct contact met ons op! Wilt u zelf gebeld worden?


Z8 pure luxury