TROUWEN OP EEN BOOT

Heeft u altijd al willen trouwen op een boot? Dat kan nu! Nederlands nieuwste en duurzaamste partyboot, de Z8 is nu ook beschikbaar voor uw trouwfeest. Beleef de mooiste dag van uw leven op het water en stap letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje! Heeft u altijd al een boot als unieke trouwlocatie willen hebben? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

partyboot contactinformatie

UW TROUWFEEST OP EEN BOOT ALS UNIEKE TROUWLOCATIE

De Z8 partyboot is een unieke en bijzondere trouwlocatie voor stellen die willen trouwen op een boot. Deze prachtige boot biedt een sfeervolle en romantische setting voor een onvergetelijk trouwfeest op het water. Of u nu alleen de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner, het trouwfeest of de hele dag aan boord van het schip wilt vieren, het kan allemaal op partyboot de Z8.

De Z8 partyboot beschikt over een ruime en luxe feestzaal met panoramisch uitzicht op het water en biedt plaats aan maximaal 250 gasten. Het bruidspaar kan hun gasten ontvangen op het bovendek en genieten van het mooie uitzicht en de frisse lucht. De Z8 partyboot is de perfecte keuze voor een bruiloft op een boot waarbij u van begin tot eind kunt genieten van de prachtige omgeving en een fantastische feestervaring.


VOORDELEN VAN DEZE BIJZONDERE TROUWLOCATIE

Een bruiloft op een boot is een unieke en bijzondere trouwlocatie die steeds populairder wordt onder bruidsparen. Het organiseren van een trouwfeest op een boot biedt verschillende voordelen. Zo geniet u tijdens de ceremonie en het feest van een adembenemend uitzicht op het water en de omgeving. Daarnaast zorgt de bijzondere locatie voor een onvergetelijke sfeer en beleving voor het bruidspaar en de gasten. Een ander voordeel van trouwen op een boot is dat je in één keer alles op één locatie hebt: de ceremonie, het diner en het feest. Dit zorgt voor meer gemak en minder logistieke uitdagingen. Bovendien biedt de boot een luxe feestzaal met alle faciliteiten die u nodig heeft voor een geslaagde bruiloft. Kortom, een bruiloft op een boot is een perfecte keuze voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke trouwlocatie.

Wilt u wel de ceremonie van uw trouwfeest aan boord houden, maar liever niet in Nationaal Park de Biesbosch? Geen probleem! De Z8 kan aangemerkt worden als een buitengewone trouwlocatie voor één dag waardoor we naar de locatie van uw keuze kunnen varen. Boek nu deze bijzondere trouwlocatie in onder andere Rotterdam en Amsterdam.

UW TROUWFEEST OP EEN VARENDE LOCATIE

VERWELKOM UW GASTEN OP DE Z8 PARTYBOOT

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 50 tot 175 gasten. Deze bijzondere trouwlocatie beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek (waar u met een grote groep mensen tot in de late uurtjes kunt feesten!) en over maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Bovenop het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht.

Aan boord van de Z8 zijn alle faciliteiten aanwezig om van jullie dag een onvergetelijk trouwfeest te maken. Niet alleen de bruid en de bruidegom zullen de dag van hun leven hebben, maar ook de gasten zullen vaak terug denken aan deze bijzondere varende trouwlocatie op het water.

Bel nu de partyboot

CATERING TIJDENS UW BRUILOFT OP EEN BOOT

De catering mogelijkheden op de Z8 partyboot zijn uitgebreid en bieden voor elk wat wils. Het ervaren cateringteam biedt een diversiteit aan culinaire opties, van heerlijke buffetten tot een luxueus diner aan tafel. Er kan rekening worden gehouden met dieetwensen en allergieën en er is een ruime keuze aan dranken, waaronder wijn, champagne en cocktails. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de ceremonie en het feest verschillende hapjes en drankjes te serveren. Het professionele personeel zorgt voor een uitstekende service en staat altijd klaar om te helpen en te adviseren. Ook het aansnijden van de taart is op de partyboot een speciaal moment! Liever iets anders? Wij kunnen het geheel naar uw eigen (dieet)wensen en uw budget aanpassen.

Kortom, op de Z8 partyboot is de catering van hoog niveau en zal bijdragen aan een onvergetelijke en geslaagde bruiloft op een boot.

trouwfeest op een bijzondere locatie

OOK UW BRUILOFT OP DEZE BIJZONDERE LOCATIE ORGANISEREN?

Wilt u trouwen op een boot? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen. We helpen u graag bij het organiseren en realiseren van een ideale bruiloft op een partyboot! Dan hoeft u alleen nog maar te genieten.

Wil je graag een uniek vrijgezellenfeest organiseren? Ook dat is mogelijk op de Z8 partyboot. Nodig al je vrienden en familie uit om te vieren dat u gaat trouwen. Nog een keer feesten als ‘vrijgezel’ en dat op een unieke locatie op het water. Wie wilt dat nou niet. Wij helpen graag bij het organiseren van deze leuke dag. Neem contact op of vraag een offerte op.