TROUWEN OP EEN BOOT

Nederlands nieuwste en duurzaamste partyboot, de Z8 is nu ook beschikbaar voor uw trouwfeest. Beleef de mooiste dag van uw leven op het water en stap letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje!

partyboot contactinformatie

UW TROUWFEEST OP EEN BOOT

Gaat u trouwen en zoekt u nog een locatie voor uw trouwfeest? De Z8 is een unieke trouwlocatie. Of u nu alleen de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner, het trouwfeest of de hele dag aan boord wilt vieren, het kan allemaal op partyschip de Z8.

Bel nu de partyboot

DE Z8 ALS TROUWLOCATIE

De Z8 is een officiële trouwlocatie voor Nationaal Park de Biesbosch. Dit betekent dat u aan boord van ons schip elkaar het ja-woord kunt geven in een uitzonderlijk mooi natuurgebied. En wat is er mooier dan midden in de natuur omgeven door uw familie en vrienden elkaar eeuwige trouw te beloven? Trouwen op onze boot zorgt voor een onvergetelijke dag voor u en al uw dierbaren die erbij zullen zijn.

Wilt u wel de ceremonie van uw trouwfeest aan boord houden, maar niet in NWilt u de ceremonie wél aan boord houden, maar liever niet in Nationaal Park de Biesbosch? Geen probleem! De Z8 kan aangemerkt worden als een buitengewone trouwlocatie voor één dag waardoor we naar de locatie van uw keuze kunnen varen.

UW TROUWFEEST OP EEN VARENDE LOCATIE

ONS DUURZAME SCHIP VOOR UW TROUWFEEST

Het trouwen op onze boot biedt vele voordelen. Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 50 tot 175 gasten. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek (waar u met een grote groep mensen tot in de late uurtjes kunt feesten!) en over maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Bovenop het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht.

Bij mooi weer geeft u elkaar boven op dit dek het ja-woord. Ook bij minder mooi weer blijft het een bijzondere dag. Dan trouwt u benedendeks in de speciaal voor u ingerichte salon. De Z8 past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Aan boord van de Z8 zijn alle faciliteiten aanwezig om van jullie dag een onvergetelijk trouwfeest te maken. Niet alleen de bruid en de bruidegom zullen de dag van hun leven hebben, maar ook de gasten zullen vaak terug denken aan deze bijzondere varende trouwlocatie.

Bel nu de partyboot

CATERING TIJDENS UW TROUWFEEST

Of u nu kiest voor een spetterend trouwfeest op onze boot, een diner, of een volledige dag met uw familie en vrienden, wij zorgen voor bijpassende catering. Gedurende de tocht verwennen onze koks u met exclusieve hapjes, smaakmomenten of één van onze heerlijke buffetten, zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Liever iets anders? Wij kunnen het geheel naar uw eigen (dieet)wensen en uw budget aanpassen.

trouwfeest op een bijzondere locatie

Ook uw trouwfeest op deze unieke boot organiseren?

Wilt u trouwen op een boot? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen. We helpen u graag bij het organiseren en realiseren van de ideale trouwdag! Dan hoeft u alleen nog maar te genieten.

Bel nu de partyboot