TROUWEN OP EEN BOOT

Heeft u altijd al willen trouwen op een boot? Dat kan nu! Nederlands nieuwste en duurzaamste partyboot, de Z8 is nu ook beschikbaar voor uw trouwfeest. Beleef de mooiste dag van uw leven op het water en stap letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje! Heeft u altijd al een boot als unieke trouwlocatie willen hebben? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken! Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

partyboot contactinformatie

UW TROUWFEEST OP EEN BOOT ALS UNIEKE TROUWLOCATIE

Gaat u trouwen en zoekt u nog een bijzondere trouwlocatie voor deze speciale dag? De Z8 is een unieke locatie op het water voor uw bruiloft. Of u nu alleen de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner, het trouwfeest of de hele dag aan boord van het schip wilt vieren, het kan allemaal op partyboot de Z8.

Bel nu de partyboot

DE Z8 PARTYBOOT ALS BIJZONDERE TROUWLOCATIE

Op zoek naar een partyboot als meest bijzondere trouwlocatie voor uw bruiloft? De Z8 is een officiële trouwlocatie voor Nationaal Park de Biesbosch. Dit betekent dat u aan boord van ons schip elkaar het ja-woord kunt geven in een uitzonderlijk mooi natuurgebied. En wat is er mooier dan midden in de natuur in de zon op het water, omgeven door uw familie en vrienden elkaar eeuwige trouw te beloven? Trouwen op een boot zorgt voor een onvergetelijke dag voor u en al uw dierbaren die erbij zullen zijn.

Wilt u wel de ceremonie van uw trouwfeest aan boord houden, maar liever niet in Nationaal Park de Biesbosch? Geen probleem! De Z8 kan aangemerkt worden als een buitengewone trouwlocatie voor één dag waardoor we naar de locatie van uw keuze kunnen varen. Boek nu deze bijzondere trouwlocatie in onder andere Rotterdam en Amsterdam.

UW TROUWFEEST OP EEN VARENDE LOCATIE

ONZE DUURZAME BOOT VOOR UW TROUWFEEST

Organiseer uw trouwfeest op een boot en profiteer van de vele voordelen die het te bieden heeft. Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 50 tot 175 gasten. Deze bijzondere trouwlocatie beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek (waar u met een grote groep mensen tot in de late uurtjes kunt feesten!) en over maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Bovenop het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht.

Bij mooi weer geeft u elkaar boven op dit dek het ja-woord in de zon. Ook bij minder mooi weer blijft het een bijzondere dag. Dan trouwt u benedendeks in de speciaal voor u ingerichte salon. De Z8 partyboot is de perfecte locatie voor uw bruiloft en past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Aan boord van de Z8 zijn alle faciliteiten aanwezig om van jullie dag een onvergetelijk trouwfeest te maken. Niet alleen de bruid en de bruidegom zullen de dag van hun leven hebben, maar ook de gasten zullen vaak terug denken aan deze bijzondere varende trouwlocatie op het water.

Bel nu de partyboot

CATERING TIJDENS UW TROUWFEEST OP DE BOOT

Of u nu kiest voor een spetterend trouwfeest op onze boot, een diner, of een volledige dag met uw familie en vrienden, wij zorgen voor bijpassende catering. Gedurende de tocht verwennen onze koks u met exclusieve hapjes, smaakmomenten of één van onze heerlijke buffetten, zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Ook het aansnijden van de taart is op de partyboot een speciaal moment! Liever iets anders? Wij kunnen het geheel naar uw eigen (dieet)wensen en uw budget aanpassen.

trouwfeest op een bijzondere locatie

OOK UW BRUILOFT OP DEZE BIJZONDERE LOCATIE ORGANISEREN?

Wilt u trouwen op een boot? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Samen bekijken we de Z8 en luisteren we naar uw wensen. We helpen u graag bij het organiseren en realiseren van een ideale bruiloft op een partyboot! Dan hoeft u alleen nog maar te genieten.

Wil je graag een uniek vrijgezellenfeest organiseren? Ook dat is mogelijk op de Z8 partyboot. Nodig al je vrienden en familie uit om te vieren dat u gaat trouwen. Nog een keer feesten als ‘vrijgezel’ en dat op een unieke locatie op het water. Wie wilt dat nou niet. Wij helpen graag bij het organiseren van deze leuke dag. Neem contact op of vraag een offerte op.

Bel nu de partyboot