Z8 ALS BIJZONDERE VERGADERLOCATIE

Wilt u als bedrijf uw meetings een keer op een wat meer bijzondere vergaderlocatie organiseren? Om de creativiteit, inspiratie en effectiviteit van uw team wat te stimuleren? De Z8 partyboot is hier uitermate geschikt voor. De boot is groot genoeg voor maximaal 150 gasten en heeft meerdere ruimtes beschikbaar. Dus bent u benieuwd naar deze unieke ervaring op het water? Neem dan contact met ons op!

VERGADEREN OP EEN BIJZONDERE LOCATIE

Voor een bijzondere vergaderlocatie bent u bij Z8 aan het juiste adres. Door te kiezen voor een varende vergaderlocatie zorgt dit meteen voor een energieke en dynamische sfeer. En omdat de boot alleen toegankelijk is voor uw eigen deelnemers, is privacy gegarandeerd. U kunt in alle rust die belangrijke vergadering met uw medewerkers houden.

Naast een bijzondere locatie is de Z8 ook een erg duurzame vergaderlocatie. Maar wat maakt de boot nu zo duurzaam? De boot is 100% elektrisch en daarnaast muisstil. Erg geschikt om in alle rust te kunnen vergaderen.

ONTDEK ALLE VOORZIENINGEN

De boot is van alle gemakken voorzien, zowel voor particuliere als bedrijfsmatige events. Heeft u bijvoorbeeld een flipover, een beamer of een geluidsinstallatie nodig? Bij de Z8 is alles al aan boord. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de inhoud van uw vergadering. Een volledige middag met lunch en borrel behoort tot de mogelijkheden. Maak een afspraak om al jouw wensen te bespreken.

VERGADEREN OP EEN BOOT

Heeft u altijd al een willen vergaderen op het water? Dat kan nu op de Z8 partyboot. Deze unieke ervaring zorgt voor een originele verrassing voor uw medewerkers. De boot vaart langs één van de mooiste natuurgebieden die Nederland kent. Laat u tijdens het vergaderen dus ook inspireren door het mooie uitzicht. Wilt u even de benen strekken op het vaste land, dan kunnen we op verschillende plekken aanmeren. Wij zijn erg flexibel en spelen graag in op uw wensen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere vergaderlocatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden om deze dag tot een succes te maken. U kunt on telefonisch bereiken via 085 047 3017 of een mail sturen naar info@z8-partyboot.nl.