VRIJGEZELLENFEEST ORGANISEREN?

Er zijn van die mijlpalen die erom vragen om goed gevierd te worden. Een vrijgezellenfeest is hier absoluut één van. Wanneer u kiest voor een rondvaart met ons partyschip de Z8 doet u dat op een zeer originele manier. Zo zorgt het steeds wisselende uitzicht ervoor dat alle genodigden zich geen moment hoeven te vervelen. En voor de gasten die elkaar nog niet kennen, nodigt de bijzondere omgeving al snel uit tot goede gesprekken. De ontspannen setting maakt het vervolgens helemaal af. Zo ziet u maar; een enerverend vrijgezellenfeest organiseren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Partyboot contactformulier

UNIEK VRIJGEZELLENFEEST ORGANISEREN IN MEERDERE OPZICHTEN

Het vieren van een vrijgezellenfeest aan boord van een partyboot biedt meerdere voordelen. U kunt bijvoorbeeld op verschillende locaties op- en afstappen. En ook de vertrektijd en afvaarplaats zijn in overleg te bepalen. Daarnaast zijn we erg flexibel op het gebied van catering en entertainment aan boord. Of u nu enkel hapjes wilt, een uitgebreide lunch, een lekkere barbecue of een heuse walking dinner, bij ons kan het allemaal. Ook is het mogelijk om ergens aan te meren, zodat u op het vaste land een hapje en een drankje kunt doen. Het is uw feestje, dus u mag zeggen hoe u het wilt.

Bel nu de partyboot

EEN VAARROUTE NAAR KEUZE

Tijdens het organiseren van het vrijgezellenfeest horen wij graag van u waar u wilt varen. Onze vaste locatie is het Nationaal Park de Biesbosch. Dit natuurgebied ligt op de grens van Zuid-Holland en Noord-Brabant en is zo’n achtduizend hectare groot. Het is een uniek gebied met een prachtig landschap, mooie kreken en is onder meer bekend vanwege de vele bevers die er leven. Houdt u wel van natuur, maar viert u het vrijgezellenfeest toch liever in een wat drukkere omgeving? Het is ook mogelijk om naar Dordrecht te gaan met de Z8 of de Rotterdamse havens te verkennen. De keuze is aan u.

Partyboot-wilt-u-zelf-gebeld-worden